Horoscop pentru luni, 4 septembrie 2023 O zi minunată pentru una dintre zodii


Berbec

 
Chestiunile financiare cotidiene sunt la ordinea zilei. Te poti ocupa de cumpărăturile necesare traiului zilnic, dar rezumă-te doar la strictul necesar. Sunt posibile cadouri si recompense de la cine te astepti mai putin. In a doua parte a zilei, o ruda sau un prieten apropiat are nevoie de ajutorul tau. Detașează-te de problemele celorlalti si nu lua de bun chiar tot ce ți se spune.
 

Taur
 

O zi minunată, deoarece ai energie și o mare dorință de afirmare. Relatiile parteneriale te solicita  mult, insa totul este in favoarea ta. Recomandarea astrelor este să-ți programezi vizite la saloanele de intretinere corporala sau sa te gandesti la  parcurgerea unor cursuri de dezvoltare personala si relațională. Cadouri-surpriză sau o recompensă binemeritată.
 

Gemeni
 

Esti destul de retras astăzi. Dorinta de a fi doar cu tine însuți este la cote înalte. Gândește-te pe îndelete la noi directii de viata si elimină din jurul tau tot ce te împiedică. Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism. Spre sfârșitul zilei te vei simți mai bine, însă ocupă-te doar de treburi ușoare. Cheltuiește doar strictul necesar.
 

Rac
 

Prietenii îți sunt alaturi cu dialoguri si sfaturi minunate. Sunt posibile neintelegeri in relatia cu persoana iubită sau copiii, dar sunt momente ce trebuie luate în seamă. Fii prudent si nu cere mai mult decat ti se ofera. Spre finalul zilei, tendința de a medita pe seama evenimentelor zilei este mare și binevenită. Ai încredere că vei depăși totul cu bine.
 

Leu
 

Se pare că astazi vei fi nevoit să dai ochii cu șefii sau cu autoritățile. Sunt posibile neintelegeri, discutii contradictorii, insa nu sunt motive de îngrijorare. Totusi, fii atent ce ti se reproșeaza si incearca sa faci remedierile necesare. Un prieten apropiat iti poate oferi informatii pretioase legate de locul de munca. Spre finalul zilei ocupa-te de cei dragi. Ai grijă de sanatate!
 

Fecioara
 

Dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte, astfel că îți sunt favorizate dialogul cu persoane erudite, planificarea unor călătorii, studii, cercetări sau documentare vizavi de domenii spirituale sau profesionale. Renuntă la tipare mentale și comportamentale învechite! Cei care vin astăzi în preajma ta pot fi modele umane demne de urmat.

 
Balanta
 

Sunt posibile neplăceri datorită cheltuielilor ivite pe neașteptate. Mai ales cheltuielile comune cu partenerul de viață, rudele și colaboratorii pun probleme serioase. Poate fi vorba despre achitarea unei călătorii, a unor programe de studii sau cheltuieli aferente. Alege prioritățile și nu te lăsa impresionat de vorbele și gesturile celorlalți.

 
Scorpion

 

Bine ar fi sa te ocupi de partenerul de viata. Sunt posibile reprosuri din partea acestuia vizavi de comportamentul tău din ultimul timp și cam are dreptate. Ai răbdare să asculți ce are de zis si explică-te in cuvinte puține, dar esențiale. Sunt multe necunoscute in acest segment de viata, dar cu prudenta si discernamant le poti depista corect și la timp.
 

Sagetator
 

Multă forfotă în preajma ta, mai ales la serviciu. Nu prea ai spor la munca, relatiile colegiale sunt tensionate, iar despre șefi, bine ar fi să nu știi astăzi. Ocupă-te doar de activitatile usoare si evita provocarile. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele inimii si a circulatiei periferice. Relaxează-te, plimbă-te in aer liber si odihnește-te mai mult.


 

Capricorn
 

Cheful de distracții și aventuri te va face remarcat în anturaj. Veselia de care dai dovada i-ar putea deranja pe ceilalti, dar mai ales pe cei dragi. Temperează-ți atitudinea! Relatiile cu persoana iubita sunt tensionate, dar șarmul tău caracteristic poate aduce lucrurile pe un făgaș bun. In dupa-amiaza zilei se întrezărește multă forfotă în sfera muncii.

 
Varsator
 

Treburile gospodărești și dialogurile cu membrii familiei au succes. Curățenii generale, reparatii curente, amenajarea grădinii sau achiziționarea unor decorațiuni interioare. Unele relații sunt tensionate, dar până la finalul zilei totul va fi bine. Ești creativ, vesel pe alocuri si bine ar fi să-i lași și pe ceilalți să se bucure de ideile și realizările tale.

 
Pesti
 

Se pare ca in prima parte a zilei vei avea de călătorit. Scopurile pot fi diverse, dar cu folos. Comunicarea este deficitară, astfel incat bine ar fi sa exersezi dictonul tăcerea e de aur. Rudele sau prietenii apropiati îț solicita ajutorul. Rezolvă-ți treburile personale, dar fii alaturi si de cei dragi. Dupa-amiaza este favorabilă relaxării și dialogului cu cei dragi.

Articol și foto preluate de pe astrocafe.ro.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 475

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 569

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 645

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 630

Horoscop pentru vineri, 12 aprilie 2024. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute pentru una dintre zodii

12 Apr 2024 662

Horoscop pentru miercuri, 10 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

10 Apr 2024 627

Horoscop pentru duminică, 7 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

07 Apr 2024 695

Horoscop pentru vineri, 5 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor

05 Apr 2024 801

Horoscop pentru sâmbătă, 30 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

30 Mar 2024 809

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 762

Horoscop pentru sâmbătă, 23 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

23 Mar 2024 723

Horoscop pentru vineri, 22 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

22 Mar 2024 801

Horoscop pentru luni, 04 martie 2024. Legaturile sentimentale reprezintă subiectul principal al zilei pentru una dintre zodii

04 Mar 2024 1164

Horoscop pentru miercuri, 28 februarie 2024. Astăzi sunt binevenite ședințele de masaj pentru una dintre zodii

28 Feb 2024 864

Horoscop pentru vineri, 23 februarie 2024. Sunt posibile călătorii pe distanțe scurte pentru una dintre zodii

23 Feb 2024 775