Horoscop pentru marți, 02 ianuarie 2024! O zi în care unii nativi se pot bucura de prieteni

Berbec

Activităţile de la locul de muncă sunt în prim-planul atenţiei astăzi. Parcă nu vrei sa auzi nimic altceva, ce te-ar putea abate de la lucru. Din umbră primeşti multă susţinere în acest sens. Eşti serios, poate chiar sobru, dar emani un farmec aparte. Sănătatea este în vizorul astrelor, iar organismul tău resimte elanul datorat muncii.

Taur

Amorul, cheful de distracţii şi aventuri te urmăreşte toată ziua. E adevărat că nu prea ai timp pentru astea, dar găseşti tu o portiţă. Copiii sunt şi ei pe aproape. Recomandabil este să-ţi asculţi sufletul şi să-i oferi un strop de distracţie. Prietenii te susţin în acest sens şi îţi pot oferi momente minunate. La serviciu, situaţia nu este roză.

Gemeni

Casa, locul natal şi părinţii sunt temele principale ale zilei. Nostalgia copilăriei îşi va face simţită prezenţa. Va trebui să te împarţi între activităţile sociale şi cele casnice. Însă, la sfârşitul zilei vei fi mulţumit de ceea ce ai realizat. Comunicarea este îngreunată. Este bine să aplici proverbul ,,tăcerea e de aur‘‘, iar reuşita este garantată.

Rac

Astăzi este posibil să faci anumite drumuri. Nu te prea încântă ideea, dar vei găsi şi partea frumoasă a lucrurilor. Vrei să-ţi exprimi punctul de vedere, să spui tot ce ai pe suflet, dar ar fi bine să taci. Pentru îndulcirea zilei se recomandă meditaţia în locuri sfinte, plimbările în aer liber sau alcătuirea planurilor de călătorii îndepărtate.

Leu

Aspectele financiare şi chestiunile legate de bani îţi ocupă întreaga zi. Este posibil să primeşti cadouri sau recompense băneşti. Din umbră, divinitatea îţi dă o mână de ajutor. Reține informaţiile legate de salarizarea din cadrul unui loc de muncă. Relaţiile parteneriale sunt excelente, chiar dacă tu nu dai importanţă acestui lucru.


Fecioara

Eşti vedeta Zodiacului astăzi. Debordezi de energie, ai mult şarm, dar şi accente misterioase, ce te fac irezistibil. În relaţiile parteneriale, etalezi un adevărat talent artistic. Noroc că totul este trecător, că altfel celelalte Semne zodiacale nu ar mai avea loc de tine. La locul de muncă ai parte de situaţii excepţionale.

Balanta

Stările interioare prin care treci astăzi sunt controversate. Când ai chef de viaţă, când îţi trece. Sau ba râzi, ba plângi. Ar fi minunat dacă ai reuşi să te retragi un pic din cotidian şi să te gândeşti în tihnă şi în taină la sufletul tău. Sunt momente pasagere, însă organismul tău are nevoie de linişte şi pace.

Scorpion

Astăzi este o zi în care te poţi bucura de prieteni. Chiar dacă sfaturile sau îndemnurile lor nu sunt pe placul tău, vei constata că îţi sunt de folos. Cheful tău de distracţii sau amor, poate fi estompat de cei din jur. Poţi visa la iubiri deosebite, dar nu spune nimănui. Nu te obosi prea mult, sănătatea este destul de încercată!

Sagetator

Te preocupă în mod special, cariera profesională. Familia te susţine în acest sens, fapt pentru care este indicat să asculţi părerea ei. Este o perioadă favorabilă pentru a-ți redecora spațiul în care lucrezi, dar și spațiul personal de acasă. Chiar dacă apar şi situaţii mai puţin plăcute în sfera socială, nu renunţa, mergi înainte şi vor apărea şi rezultatele dorite.

Capricorn

Ai în gând o mulţime de dorinţe: rafinarea sufletului, călătorii în locuri îndepărtate şi deosebite sau studii pe termen lung. Ar fi de mare folos astazi, să petreci câteva momente într-o biserică, într-un parc sau lecturând o carte cu subiect spiritual. Până la realizarea călătoriilor lungi, mulţumeşte-te cu cele scurte. Vor fi o adevărată încântare.

Varsator

Misterul şi cercetările spirituale îţi dau târcoale toată ziua. Nu că ai avea timp pentru asta, dar parcă cevă te îndeamnă să fii ceva mai atent la tot ce este neconvenţional sau ascuns. Chestiunile financiare sau legate de moşteniri sunt pe aproape. Poţi primi cadouri sau recompense băneşti mult aşteptate. Totuşi, atenţie la tot ce vine spre tine.

Pesti

Relaţiile parteneriale sunt în plină efervescenţă. Notele de mister vor fi prezente. Cu forţa şi şarmul ce te însoţesc întreaga zi, vei reuşi să depăşeşti cu brio orice situaţie ivită. Finanţele şi chestiunile legate de bani te nemulţumesc, dar vor veni şi vremuri mai bune. Fii atent şi la sănătatea ta. Trebuie alternată munca cu relaxarea.

Articol preluat de pe astrocafe.ro

Citește și: 

Horoscopul anului 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 471

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 674

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 610

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 568

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 603

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 645

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 735

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 630

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 653

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 625

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 788

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 667

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 688

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 702

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 612