Horoscop pentru marți, 07 noiembrie. Ziua îți aduce răsturnări de situație la serviciu



Berbec 

Ziua iti aduce răsturnări de situatie la serviciu. Se deschid culoare profesionale noi, fie prin îmbunătățirea conditiilor de munca, fie prin diversificarea activitatii profesionale. Fii prudent si bazeaza-te mai mult pe fortele tale. Sănătatea este vulnerabilă. De evitat consultatiile, analizelele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca erorile pot fi frecvente.

Taur 

Contextul astral de astăzi ce iti va crea efecte in relatiile sentimentale si in cele cu copiii. Se poate contura la orizont o iubire noua, care să aducă si un copil. Pe de alta parte, ar fi bine sa-ti orientezi gândurile si eforturile către dezvoltarea unui hobby, pentru ca are șansele sa devina ceva mai târziu o adevărata profesie. Evita dialogurile importante și promisiunile.

Gemeni 

Zi importanta la capitolul relatii familiale si spatiu locativ. Sunt momente bune petnru a trasa fie planuri mari legate de imbunatatirea conditiilor de trai, fie cumparaturi de anvergura pentru casa. Există tensiuni intre tine si ceilalti membri ai familiei, de aceea fii prudent. Totul pleacă de la bani sau de la opinii diferite vizavi de amenajarea casei. Ar fi bine sa tii cont si de ceilalți.

Rac 

O întâlnire neașteptată cu un prieten vechi sau cu o rudă te va pune pe gânduri. Vin catre tine informatii diverse, dar care nu toate iti sunt de folos. Mentalul este confuz și cu greu poți lua decizii. Evita dialogurile importante si fii cat mai discret. Se prefigureaza in preajma ta personaje noi, alături de care vei construi relatii bune si durabile.

Leu 


Se deschid noi culoare de castig din activitatea desfasurata la un loc de munca. Insa exista si varianta sa incepi sa castigi bani dintr-un hobby. Recomandabil este sa-ti reorganizezi planurile de viitor si sa te gandesti sincer ce anume ti-ar placea sa lucrezi, dar sa-ti si asumi responsabilitatea pentru acestea. Evita eforturile fizice si mentale suprasolicitante!

Fecioara 

Este ziua ta deosebită. Sunt momente favorabile pentru a-ti croi planuri noi, ce vor avea repercusiuni pentru multă vreme de acum încolo. Detaseaza-te de tot si toate. Fii cat mai discret si evita sa te implici in viata si treburile altora. Astrele te sfatuiesc sa-ti modelezi personalitatea si modul de a relationa cu ceilalti.

Balanta 

O zi cu stari contradictorii. Sunt posibile insomnii, vise si viziuni premonitorii, dar benefice, pentru ca iti ofera informatii prețioase legate de oamenii si evenimentele din viata ta.  Recomandabil ar fi sa-ti iei liber si sa te ocupi pe îndelete de sufletul tău. Vizitează locuri sfinte, încarcă-te cu energia lor si odihnește-te mai mult.

Scorpion 

Vin în preajma prieteni si sustinatori noi. Iti sunt favorizate dialogurile si intalnirile cu persoane interesante, de buna calitate, persoane care iti pot rămâne alaturi vreme de acum incolo. Însă esti destul de introvertit si asta iti poate frâna toate tipurile de relatii. Fii prudent mai ales in relatiile cu femeile, pentru ca se pare că au interese ascunse, total diferite de ale tale.

Sagetator 

Se conturează noutati legate de domeniul socioprofesional si de imagine personală in ochii celorlalti. Prezinta-te cum se cuvine, pentru ca astfel iti poti crea noi culoare de dezvoltare profesionala si sustinere sociala din partea altora. Este posibil sa obții funcții de răspundere. Sefii si reprezentanții instituțiilor oficiale te susțin, dar colegii nu.

Capricorn 

Dorința de elevare spirituala poate fi astăzi încununată de succes. Pe de alta parte, demersurile legate de calatorii in strainatate sau de abordare a unor studii pe termen lung vor incepe sa dea roade. Sunt momente bune pentru a-ti alcatui planuri noi de calatorii si de relationare cu persoane aflate departe de granițele țării. Evită sa iei decizii importante sau să semnezi documente oficiale.

Varsator 

Se conturează oportunități de câștig de la si prin altii. Ceva vreme de acum încolo vei beneficia de ajutor material fie din moșteniri, fie de pe urma partenerului de viata sau a unei colaborari. In cazul unui divort se vor lamuri lucrurile, iar partajul va se desfasura mai usor. Ar fi bine sa ai in vedere si câștigurile obținute din activitatea desfasurata la serviciu.

Pesti 

Zi favorabila relatiilor parteneriale. Este posibil să stabilești noi colaborari cu oameni valorosi. Însă nu toata lumea din preajma ta, care dorește să-ți fie alături, este bine intentionata. Deocamdată prospectează piata si lasa deciziile importante pentru zilele urmatoare. De retinut ca domeniul socioprofesional este in continua schimbare si trebuie să te bazezi doar pe fortele tale.

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru duminică, 28 aprilie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Apr 2024 473

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 509

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 694

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 629

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 584

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 615

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 654

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 754

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 641

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 667

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 635

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 804

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 677

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 699

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 711