Horoscop pentru marți, 19 decembrie 2023. Revine în atenție capitolul financiar, pentru una din zodii





Berbec
 
In prima parte a zilei esti retras si cufundat in gândurile tale. Sanatatea este foarte vulnerabila, asa incat dozeaza-ti eforturile si ocupa-te de treburi usoare. De evitat pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Atentie ca dupa-amiaza, un val energetic te va  stimula mult, imboldindu-te sa treci foarte usor de la o stare de spirit la alta.

Taur
 
Este momentul sa recunosti ca relatiile de prietenie vechi te impiedica sa mergi mai departe in viata. Vei incepe sa intelegi si sa privesti cu alti ochii oamenii care pana nu demult iti erau alaturi si te sustineau intr-un fel sau altul. Cei din preajma ta ridica nedumeriti din umeri, in momentul in care iti expui noile idei sau planuri de viitor. Evită compromisurile!  

Gemeni
 
Imaginea ta publica este pusa sub lupa astazi. Un sef te poate chema la raport sau daca participi la intalniri importante, oficiale, va trebui sa iei cuvantul si sa prezinti ultimele noutati de la serviciu. Pregateste-te serios, pentru ca in ultimul timp ai fost foarte ocupat cu treburile casei si familiei, neglijand astfel domeniul profesional. Foloseste cuvinte putine, concise si dovezi palpabile.

Rac
 
Sunt momente favorabile pentru a te gandi la abordarea unor studii si cercetari pe termen lung. Poate fi vorba despre reluarea unor secvente de invatare care au fost parcurse partial sau incorect, insa te poti orienta si catre domenii total noi. Gandeste-te pe indelete si alege cu grija, pentru ca se prefigureaza trasee profesionale pe termen lung la care ai nevoie de studiile incepute in aceasta perioada.


Leu
 
Ziua este favorabila achitarii taxelor, impozitelor sau altor tipuri de datorii. De retinut ca trebuie sa te bazezi mai mult pe veniturile tale, decat pe cele ale partenerului de viata sau pe cele provenite din colaborari profesionale. Deocamdata beneficiezi de suficienti bani pentru un trai decent. Tendinta de a cheltui peste masura iti va crea neplaceri cu cei din jur. Rezuma-te doar la strictul necesar!

Fecioara
 
Relatiile parteneriale sunt tensionate pe de o parte, datorita partenerilor sau colaboratorilor, insa pe de alta parte, si tu esti combativ si pus pe harță. Controleaza-ti starile si fii intelegator cu ceilalti. In sufletul tău predomina senzatia ca esti neinteles sau neacceptat de cei din preajma, insa esti subiectiv si sunt doar senzatii momentane. Priveste si bucura-te doar de partea plăcuta a vietii tale actuale.

Balanța
 
Zi delicată la capitolul sănătate. Întregul organism îți este vulnerabil, evidențiindu-se chiar și anumite afecțiuni. Dozeaza-ti eforturile si odihneste-te mai mult. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil! Rezultatele pot iesi eronate si de aici sa se deschida un sir lung de neplaceri. Pe de alta parte, in sfera profesionala este agitatie.

Scorpion
 
Din cand in cand, astrele iti reamintesc despre faptul ca ai nevoie sa-ti modifici atitudinea fata de persoana iubita si fata de copiii. Astazi sunt momente tensionate in sfera afectiva si foarte usor se pot isca conflicte pe termen lung. Ar fi bine sa te detasezi de cei dragi si sa-i lasi in pace pentru a-si trai viata cum doresc.

Săgetător
 
Cu greu te poti desprinde astazi de casa si familie. Pe de o parte, este nevoie sa te ocupi de treburi gospodărești. Pe de altă parte, ai dori sa stai mai mult de vorba cu membrii familiei. Sunt momente bune de a afla lucruri interesante despre trecutul familiei din care provii. Totusi evita sa te afunzi prea mult in oceanul sentimental generat de contextul astral.

Capricorn
 
Astazi ar fi bine sa te gandesti la un mod nou de relationare cu rudele si prietenii apropiati. Mentalul iti este confuz si cu greu iti poti aduna gandurile. De aici si comunicarea cu cei din jur are de suferit. Tensiunile dintre tine si ceilalti sunt frecvente, de aceea fii prudent. S-ar putea sa fie nevoie sa reiei secvente de invatare care au fost parcurse incorect sau au ramas nefinalizate.

Vărsător
 
Iarăși revine in atentia ta capitolul financiar, in speta veniturile tale din activitatea desfasurata la un serviciu. Este adevarat ca nemultumirile ating cote înalte vizavi de conditiile de munca si de salarizare, insa tocmai aici este provocarea majora a destinului. Obisnuieste-te sa faci un pas înapoi in situațiile tensionate si sa meditezi la cele petrecute. Ai nevoie sa-ți reformulezi scara valorilor personale.

Pești
 
O zi cu multe stari contradictorii, dar si cu evenimente contrastante. Tensiunea din sufletul tau poate răbufni destul de neplacut fata de ceilalti, de aceea fii prudent. Ar fi bine sa-ți canalizezi surplusul de energie in activitati usoare care iti fac placere. Esti nemultumit de tot ce se petrece in preajma ta, insa depinde doar de tine cum te raportezi la evenimentele exterioare.
 

Articol și foto: Astrocafe.ro
Citește și
Horoscop pentru sâmbătă, 16 decembrie 2023. Zilele weekend-ului sunt favorabile treburilor gospodărești pentru una dintre zodii

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 402

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 671

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 605

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 562

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 595

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 639

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 728

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 625

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 650

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 621

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 785

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 664

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 686

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 699

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 608