Horoscop pentru miercuri, 04 octombrie 2023. Cei din zodia Scorpion își vor face griji legate de bani

Berbec

Se pare ca astăzi ai de făcut mai multe drumuri scurte. Poate fi vorba despre cumparaturi in mai multe etape sau de vizite la mai multe cunostinte apropiate. S-ar putea sa afli informatii alarmante legate de cineva drag, dar mai intai verifica sursa acestora si abia apoi vezi ce ai de facut. După-amiază, rezervă momente pentru o plimbare în aer liber.

Taur

Ar fi bine să te ocupi de cumparaturile necesare traiului zilnic. Bani se pare ca ai din salariul de la un serviciu, chiar daca putini si in salturi. Energia vitala este fluctuanta si de aici relatiile cu ceilalti iti pot crea neplaceri. Cu toate că semenii din preajma ta, una gândesc și alta spun, nu pune la suflet si bucură-te de tot si toate. Printre rânduri apar informații utile.

Gemeni

Ai toane fluctuante astăzi. Tendinta de a te implica in viata altora, fără să ceri voie, te poate duce la singuratate si critici aspre. Ocupa-te mai mult de tine si relaxaza-te la un salon de infrumusetare sau la o sala de gimnastica. Ai dori mai multă socializare și mai mult dialog cu ceilalți, însă puțin sunt dispuși doar să te asculte. Doresc să vorbească și ei, nu numai tu.

Rac

Astăzi se recomanda retragere din forfota vietii cotidiene si momente de singuratate. Organismul iti va da semne de oboseala, de aceea fii prudent. Foloseste remedii naturiste, odihneste-te suficient si evita pe cat posibil tratamentele alopate. Mentalul iti este bulversat si cu greu poti comunica cu ceilalti. Rezuma-te la discutiile strict necesare si la activitati care necesita putin efort.

Leu

Ești solicitat de către prieteni, insa actiunile intreprinse alaturi de acestia se pot dovedi o pierdere de vreme. Canalizeaza-ti energia catre treburile casnice si evita provocarile celorlalti. Odihneste-te, plimba-te in aer liber si foloseste mai mult remedii naturiste pentru imbunatatirea starii tale generale. Este rost de noutăți profesionale, mai ales în privința proiectelor.


Fecioara

Astăzi ești chemat la rampă de catre evenimente sociale care mai de care mai zgomotoase. Insa, mai mult zgomotul este de ele. Fii prudent cum te prezinti in lume si evita discutiile frivole. Se conturează întalniri si dialoguri deosebite cu șefii și oficialitățile. Iti vor reamini de visele si dorințele profesionale care au ramas nealterate undeva in fundalul vietii tale.

Balanta

Apar noutati despre cunostintele din strainatate. Sunt momente pasagere, asa incat subiectele dezbătute sunt mai mult pentru antrenament vocal. S-ar putea sa fii invitat și la un eveniment cu multa lume. Mentalul iti este destul de confuz si de aici comunicarea foarte ingreunata. O persoana cu autoritate te poate provoca la o dispută interesantă.       

Scorpion

S-ar putea sa-ti faci griji legate de bani. Recomandabil este sa-ti achiti mai intai facturile si datoriile de orice fel. Sunt momente pasagere si vei reusi sa-ti rezolvi problemele financiare cu usurinta. Rezervă momente pentru activități culturale și pentru un dialog constructiv cu cineva drag și de încredere. Vrei nu vrei, luminile scenei vietii sunt indreptate asupra ta.

Sagetator

Relatiile parteneriale te solicită mult. Sunt posibile altercații, nemultumiri, dar mai devreme sau mai tarziu vei iesi la liman învingător. Tintesti departe, ai aspiratii deosebite, insa teama de a fi inteles incorect de catre ceilalti este destul de mare. Detaseaza-te de tot si toate si urmeaza-ti visele cu daruire si curaj. După-amiază, relaxează-te cu o lectură bună.

Capricorn

Se anunta activitati de rutina fie la serviciu, fie acasa. Recomandabil este să-ți dozezi eforturile, pentru ca organismul îți este slăbit. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. Odihna, hrana sanatoasa, plimbarile in aer liber iti sunt suficiente pentru a-ti întreține sanatatea. Întâlnirile și dialogurile amicale cu cei dragi te ajută mult.

Varsator

Sunt momente potrivite pentru distractii. Stările tale de spirit fluctueaza mult, insa hotaraste-te in timp util daca vrei sa-ti petreci ziua singur sau in compania celor dragi. persoana iubită sau copiii reprezintă teme demne de luat în seamă. Sunt posibile altercații pe motive financiare sau culturale. Oferă și celorlalți prilejul de a-și exprima opiniile fără rezerve.

Pesti

La treburile gospodărești ai mult spor astăzi. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, insa le poți depăși cu putin efort si bunavointa. Ar fi bine să reorganizezi spațiul locativ, să trasezi planuri noi de îmbunătățire a condițiilor domestice și să stai de vorbă pe îndelete, cu neamurile apropiate. Este rost să afli informații interesante despre arborele tău genealogic.

articol preluat de pe astrocafe.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 464

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 674

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 609

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 566

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 599

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 643

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 731

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 628

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 652

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 624

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 786

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 666

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 687

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 701

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 611