Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

Berbec

Capitolul amoros este rascolit, astfel că relația cu persoana iubita, dar si relatia cu copiii poate lua turnuri deosebite. Exista posibilitatea reconfigurarii acestor relatii. De acum incolo se vor desfasura in alti termeni si in alte conditii. Evita implicarea intr-o noua relatie amoroasa! Dupa-amiaza, relaxeaza-te cu activitatile specifice unui hobby.

Taur

Este o zi in care preocuparile tale majore sunt legate de casa si familie. Este nevoie să gasesti un echilibru intre latura profesional si cea personal, in speța cea familiala. Se finalizeaza o etapa importanta privitoare la locul de munc[, astfel ca te vei putea ocupa mai mult de cei dragi.

Gemeni

Multe din ideile si conceptiile tale vizavi de semeni si evenimentele vietii vor intra de astazi intr-un amplu proces de remodelare. Sunt momente fvaorabile pentru a renunta la balastul mental si sufletesc acumulat de ceva vreme. Lecturile usoare, vizitarea targurilor de sezon, dialogurile cu cei dragi te relaxeaza mult si bine. Calatorii pe distante scurte si multe dialoguri.

Rac

Financiar esti favorizat, în mod special dinspre locul de munca. Este posibil sa primesti bani de pe urma eforturilor depuse la serviciu, cadouri si favoruri din partea colegilor sau a celor dragi. Totusi o anumita forma de castig se va epuiza definitiv, fie ca se schimba conditiile de munca, fie ca esti nevoit sa te retragi dintr-o activitate.

Leu

Contextul astral de astazi iti ofera dinamism si deschidere sufleteasca spre noi orizonturi ale vietii. Posibil sa decizi sa te debarasezi de o relatie parteneriala sau de o colaborare care nu te mai avantajeaza. Contoleaza-ti reactiile si ocupa-te de treburi usoare. Tratamentele gen spa si plimbarile in aer liber iti sunt de bun augur.


Fecioara

Astazi esti predispus la izolare si meditatii interioare. Sunt posibile revelatii deosebite privitoare la domeniul profesional in care activezi, locul de munca, relatiile colegiale, dar si in privinta sanatatii. Fii prudent si evita stresul cauzat de ganduri haotice sau temeri mai mult sau mai putin fondate! Ai nevoie de odihna si de compania celor dragi.

Balanta

Segmentul prietenilor si al sustinatorilor din segmentul profesional se va reconfigura incepand de astazi, lucru favorizat de ultimele discutii si evenimente petrecute cu aceste persoane. Posibil sa te desprinzi de unele persoane care s-au dovedit inselatoare. A te orienta spre altele noi este o initiativa buna, dar las-o pentru zilele urmatoare.

Scorpion

Se pare ca te vei decide sa acorzi mai multa atentie si eforturi segmentului profesional de acum incolo. Cumva se finalizeaza o etapa importanta, mai ales in relatiile cu sefii si autoritatile, fiind nevoie de prudenta si discernamant. Dialogurile si sfaturile membrilor familiei sunt pretioase acum. Remodeleaza-ti conduita in plan socio-profesional.

Sagetator

Esti animat de idei marete, de filozofii de viata noi, iar dorința de a-ti rafina sufletul este la cote mari. Astfel este posibil sa te gandesti la abordarea unui program de instruire personala pe termen lung sau intr-un cadru organizat de specialisti. Relatiile cu anturajul apropiat se vor reconfigura definitiv, renuntand rapid la persoanele inoportune.

Capricorn

Se incheie o etapa importanta in plan financiar legata de banii si bunurile administrate si folosite in comun cu altii. Sunt momente favorabile pentru achitarea unor datorii acumulate si lamurirea chestiunilor financiare, fie cu institutiile financiare, fie cu partenerul de viata, rudele si colaboratorii. Prudență, deoarece există prespozitie la cheltuieli majore!

Varsator

Zi importanta pentru segmentul partenerial, deoarece se contureaza un final de etapa. Inca din primele ore ale zilei te vei gandi pe indelete, la partenerii si colaborarile care nu te mai avantajeaza. Sustine-ti punctele de vedere cu dovezi palpabile si ai incredere in vocea ta interioara. Spre seara iti prinde bine o discutie cu cineva de incredere.

Pesti

Sanatatea este vulnerabila si tentatia de a folosi terapii alopate este mare si paguboasa. Contextul astral de astazi, te predispune la tensiuni mentale si sufletesti, mai ales ca ai mult de lucru si la serviciu. Tine-ti firea, ai rabdare cu tine insuti, ingrijeste-te pe baza principiilor naturiste si odihneste-te. Ai nevoie sa-ti schimbi filozofia de viata.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 370

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 659

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 600

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 560

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 595

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 639

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 728

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 625

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 649

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 620

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 785

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 664

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 686

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 699

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 608