AstroCafe.ro

Horoscop pentru saptamana 03 - 09 septembrie 2018

Berbec
Relaţiile parteneriale sunt o tema foarte importantă în această săptămână. Este o perioadă bună de negocieri, de reconfigurare a colaborărilor sau de renunţarea la proiectele care nu îţi mai sunt de folos. Totuşi s-ar putea să simţi un fel de nesiguranţă vizavi de oamenii alături de care eşti implicat în colaborări mai vechi sau faţă de propunerile noi. Pe de altă parte, dialogurile cu partenerul de viaţă vor avea un farmec aparte. Declaraţiile de dragoste sau vorbele de duh vor fi frecvente în preajma ta. Pe 5 şi 6 Septembrie sunt momente bune pentru treburile casnice. Membrii familiei te pot convoca la un dialog aprins legat de patrimoniu sau de problemele de sănătate ale unei rude. Încearcă să asculţi opiniile şi doleanţele lor şi oferă-ţi ajutorul numai dacă îţi este cerut. Spre sfârşitul intervalului analizat s-ar putea să primeşti invitaţii la o petrecere, sau în funcţie de caz, copiii să-ţi solicite prezenţa. Evită provocările celorlalţi, situaţiile frivole şi critica excesivă.  

Taur
Capitolul financiar pare că te preocupă la începutul acestei săptămâni. Sunt zile bune pentru cheltuielile necesare traiului zilnic. Poţi primi cadouri, mici recompense sau veşti interesante legate de salarizarea şi condiţiile unui loc de muncă în care eşti implicat sau vrei să te implici. Pe de altă parte apar noutăţi în sfera muncii. Se anunţă o perioadă de negocieri, dialoguri şi chiar posibile oferte noi de muncă. Fii prudent şi verifică pe îndelete fiecare informaţie şi ofertă. Relaţiile colegiale sunt ambigue şi bine ar fi să eviţi sprijinul colegilor. Se pot accentua dialogurile pe teme medicale şi afecţiunile specifice capului şi aparatului digestiv. Sănătatea este destul de vizată din astral, aşa încât consultaţiile şi analizele medicale sunt binevenite. Recomandabil este să-ţi orientezi atenţia către remediile naturiste, să te plimbi mai mult în aer liber şi să îţi rezervi momente de singurătate. Se anunţă multe drumuri şi întâlniri cu o rudă apropiată sau un prieten. Pentru ultimele zile ale săptămânii, astrele te sfătuiesc să stai pe acasă.  

Gemeni
Copiii sau persoana iubită te vor solicita destul de mult în această săptămână. Se anunţă o perioadă cu discuţii frecvente, dar și cu aspecte favorabile. Fii prudent, ascultă mai mult şi deocamdată reţine-ţi opiniile. Pe de altă parte se poate accentua dorinţa de a te ocupa de un hobby. Zilele de 5 şi 6 Septembrie sunt potrivite pentru verificarea bugetului de venituri şi cheltuieli. Sunt posibile cadouri, favoruri mărunte din partea celorlalţi sau poţi primi informaţii legate de posibilităţi noi de câştig financiar. La serviciu, relaţiile colegiale sunt bulversante, iar activitatea se poate desfăşura în salturi. Din când în când apare şi câte un strop de armonie sau veselie prin sfera muncii, însă sunt momente scurte. Unele relaţii colegiale considerate până acum fructuoase se pot termina definitiv. În ultimele zile ale intervalului analizat îţi sunt recomandate întâlnirile şi dialogurile cu persoanele apropiate. Călătoriile pe distanţe scurte te pot revigora şi linişti.      

Rac
Eşti foarte discret în peisaj la începutul săptămânii. Tendinţa de a te izola este la cote înalte şi bine ar fi să profiţi de această ocazie pentru a-ţi analiza pe îndelete viaţa şi a face corecturile necesare. Sunt posibile conflicte la serviciu. Evită provocările celorlalţi şi ocupă-te doar de îndatoririle tale. Sănătatea este vulnerabilă mai ales pe segmentele aparatului respirator. Nu sunt recomandate consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale decât în cazuri speciale. Relaţiile cu familia şi sectorul casei vor primi influenţele benefice. Vor fi favorizate dialogurile cu neamurile, achiziţiile de bunuri patrimoniale sau punerea la punct a documentelor legate de moşteniri. Prudenţa şi discernământul foloseşte-le din plin şi evită situaţiile hazardate sau deciziile pripite. Zilele de 5 şi 6 Septembrie îţi aduc o stare de spirit mai bună şi vei reveni în mijlocul celorlalţi refăcut şi cu poftă de viaţă. La sfârşitul săptămânii, astrele te îndeamnă să-ţi revizuieşti bugetul de venituri şi cheltuieli. S-ar putea să fii nevoit să ajuţi cu bani pe cineva drag.

Leu
Relaţiile cu străinătatea sunt distorsionate, de aceea bine ar fi să te orientezi către cei apropiaţi. Dacă se pune problema învăţării în cadrul unui curs sau susţinerea de examene şi probe, bine ar fi să te pregăteşti riguros, pentru că există posibilitatea reluării acestor secvenţe. În primele zile se întrezăresc discuţii aprinse cu prietenii, însă sunt momente pasagere ce pot fi depăşite cu eleganţă. Bine ar fi să ai grijă să-i fereşti pe cei dragi de nemulţumirile tale interioare. S-ar putea să întâmpini dificultăţi de ordin mental, de aceea nu forţa nota şi nu te avânta în studii şi cercetări de anvergură. De la dorinţă la putinţă e ceva cale, aşa încât dozează-ţi eforturile şi orientează-te către discipline uşoare. Pe de altă parte, dialogurile cu cei apropiaţi vor avea note de mister şi chiar este posibil ca una să se gândească şi alta să se spună. Bine ar fi să eviţi prezentările publice sau examenele şi interviurile, pe cât posibil. Zilele de 5 şi 6 Septembrie sunt potrivite retragerii din iureşul cotidian. La sfârşitul săptămânii te vei simţi mai bine, recomanabil fiind să mergi la piscină, saună sau la cumpărături dragi sufletului tău. 

Fecioara
Săptămâna evidențiază aspecte legate de banii câştigaţi din munca proprie. Îţi pot veni bani, favoruri sau se pot vehicula în jurul tău informaţii preţioase legate de bani şi investiţii. Totuşi, perioada traversată este delicată la acest capitol, de aceea fii prudent. Un soi de nesiguranţă predomină în zona câştigurilor tale. Există şi varianta să primeşti cadouri sau chiar bani de la autori necunoscuţi sau de la persoane care de fapt vor dori să le întorci favorurile la un moment dat sub o altă formă. Zilele de 3 şi 4 Septembrie se evidențiază prin relaţiile cu şefii şi ceva probleme în domeniul profesional. Se pot rezolva uşor divergenţele dacă vei avea răbdare să-ţi explici deciziile şi să asculţi ce au de spus ceilalţi. Pe 5 şi 6 ale lunii se întrezăresc dialoguri importante cu un prieten drag. De reţinut informaţiile primite în aceste zile, pentru că îţi vor fi de folos în domeniul profesional. Chiar dacă s-ar putea să nu îţi placă ce auzi, până la urmă lucrurile se vor desfăşura în favoarea ta. Pentru finalul săptămânii, astrele îţi recomandă să te ocupi mai mult de sufletul tău.

Balanta
Te simți bine în această săptămână. Efectele generate din astral se vor remarca imediat şi anume vei deveni mai comunicativ, dornic de dialog cu ceilalţi, iar calităţile psihice se pot accentua. Totuși poate apărea tendinţa de a trăi mai mult la nivel mental şi de a ignora viaţa de zi cu zi. Influenţa celorlalţi asupra deciziilor tale încearcă să o eviţi şi să laşi demararea planurilor măreţe de viaţă pentru o altă perioadă mai bună. Zilele de 5 şi 6 Septembrie aduc forfotă în domeniul profesional. Prudență în relaţiile cu şefii, pentru că imaginea ta în ochii celorlalţi poate avea de suferit. Relaţiile parteneriale sunt distorsionate, existând posibilitatea ruperii contractelor vechi, inclusiv cele de căsătorie. În ultimele zile ale săptămânii, astrele te sfătuiesc să te alături prietenilor. O persoană cu autoritate îţi poate da sfaturi importante legate de viaţa socială. 

Scorpion
La începutul săptămânii sunt zile bune pentru a-ţi achita facturile, taxele, impozitele sau pentru a te ocupa de relaţiile cu instituţiile financiare. Sunt posibile neînţelegeri, întârzieri legate de obţinerea banilor sau documentelor, dar cu puţin efort şi bunăvoinţă vei reuşi să rezolvi totul cu bine. Urmează o perioadă de aproximativ trei săptămâni în care îţi poţi trasa noi direcţii de viaţă, alături de alţi oameni. Pe 5 şi 6 Septembrie se anunţă veşti din străinătate sau referitoare la studii. De reţinut ce informaţii se vehiculează în preajma ta vizavi de aceste sectoare de viaţă, întrucât îţi pot schimba viaţa. La serviciu se poate pune problema reorganizării activităţilor. Este nevoie să-ţi selectezi priorităţile şi să te ocupi mai mult de sufletul tău. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea alternează orele de muncă cu cele de odihnă. La finalul săptămânii se întrezăresc discuţii aprinse cu şefii şi multă forfotă în sfera socio-profesională. Fii prudent, vorbeşte puţin, concret şi ţine cont pe viitor de sfaturile sau reproşurile şefilor şi colegilor de lucru.

Sagetator
Relaţiile parteneriale îţi vor atrage atenţia încă din primele zile ale săptămânii. Sunt posibile dialoguri aprinse, reconfigurări de poziţie în cadrul unui parteneriat sau chiar o colaborare se poate încheia. Ţi se poate oferi posibilitatea aderării la diverse grupuri sau organizaţii cu scopuri umanitare. Fii prudent, verifică cu atenţie toate detaliile şi evită persoanele cunoscute prea puţin. Este posibilă apariţia discretă a unui sfătuitor deosebit. Recomandabil este să fii deschis la părerile şi îndemnurile celorlalţi, dar singur să iei deciziile ce privesc o eventuală implicare în acţiuni noi. Însă, persoana iubită îţi poate reproşa faptul că eşti precupat mai mult de prieteni, neglijându-ţi astfel sentimentele. Zilele de 5 şi 6 Septembrie sunt favorabile achitării datoriilor de orice fel. Bine ar fi să-ţi planifici bugetul de venituri şi cheltuieli, astfel încât să primeze achitarea facturilor, creditelor sau taxelor. Pe de altă parte poate reveni în prim plan un partaj mai vechi sau o moştenire. În ultimele zile ale intervalului analizat, astrele ţi-au rezervat dialoguri cu persoane aflate departe de ţară.

Capricorn
Domeniul profesional este cel mai vizat de astre în această săptămână. Bine ar fi să fii sincer mai întâi cu tine însuţi şi apoi să-ți spui părerea, ideile sau doleanţele vizavi de activităţile desfăşurate la serviciu. S-ar putea să primeşti însărcinări noi, care în aparenţă sunt tentante, însă vei realiza ceva mai târziu că sunt greu de dus la capăt. Sfătuieşte-te cu colegii, cere ajutorul persoanelor cu autoritate sau retrage-te cinstit din acea activitate. Tendinţa perioadei este de a-ţi orienta eforturile către zona socială în detrimentul familiei şi a celor dragi. Poate şi pentru că relaţiile cu aceştia şi atmosfera din cămin sunt destul de tensionate, însă cu prudenţă şi discernământ vei depăşi totul cu bine. Pe 5 şi 6 ale lunii se anunţă dispute cu partenerul de viaţă. Se pot lămuri diverse chestiuni legate de viaţa de cuplu. Pe de altă parte, colaborările şi proiectele în care eşti implicat sau vrei să te implici pot cunoaşte reconfigurări. Pentru finalul săptămânii, astrele îţi recomandă verificarea bugetului de cheltuieli şi achitarea datoriilor.    

Varsator
Relațiile sentimentale reprezintă temele propuse de astre la începutul săptămânii. Replicile aprinse şi controversele vor fi frecvente, iar de aici va rezulta şi un nivel crescut de emotivitate. Ține-ți firea și lasă-le celorlalţi dreptul de a-şi spune părerea şi de a-şi hotărî singuri destinul. Relaţiile cu străinătatea vor fi la ordinea zilei, oferindu-ţi veşti interesante şi informaţii preţioase legate de o posibilă călătorie îndepărtată în scop turisitc, pentru studii sau pentru un loc de muncă. Zilele de 5 şi 6 Septembrie anunţă multă zarvă la serviciu şi relaţii colegiale tensionate. Ocupă-te doar de îndatoririle tale şi evită provocările celorlalţi. Poate ar fi bine să-ţi orientezi eforturile, măcar la nivel mental, către un alt domeniu profesional în care să-ţi valorifici mai mult talentele. Foloseşte remedii naturiste şi odihneşte-te mai mult. În ultimele zile ale intervalului analizat se pare că vor interveni aspecte legate de partenerul de viaţă sau de afaceri. Dacă este vorba despre partenerul de viaţă, bine ar fi să te detaşezi de problemele acestuia, însă dacă are nevoie de ajutorul tău atunci fă-i pe plac, dar atât cât trebuie. Şi pentru relaţiile de afaceri, astrele îţi recomandă detaşare, retragere din colaborările vechi şi orientarea către oameni şi afaceri noi.

Pesti
Pentru începutul săptămânii, astrele îţi transmit mult spor şi chef de treburi gospodăreşti. Sunt susținute curăţeniile generale, reparaţiile curente sau reamenajările interioare. Sunt favorizați banii comuni cu ații și moștenirile, partajele, câștigurile din colaborări. Verifică atent toate documentele financiare. Mirajul afacerilor îţi va da târcoale timp de aproximativ trei săptămâni de acum încolo, însă de reţinut că este doar un miraj. Evită cheltuielile extravagante şi achită-ţi dările către stat sau către ceilalţi. Zilele de 5 şi 6 Septembrie sunt favorabile hobby-urilor. Orientează-ţi eforturile către o activitate creativă în care să-ţi foloseşti talentele native. Sau poţi organiza o petrecere surpriză pentru cei dragi. Sunt posibile mici neînţelegeri cu persoana iubită sau cu copiii, dar sunt momente pasagere. Pentru finalul săptămânii se anunţă multe treburi la serviciu. Colegii vor pleca în week-end repede, aşa încât va trebui să te bazezi doar pe forţele tale.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 17 - 23 iunie 2019

17 Jun 2019 925

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 10 - 16 iunie 2019

10 Jun 2019 616

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 03 - 09 iunie 2019

03 Jun 2019 423

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 27 mai - 02 iunie 2019

27 May 2019 414

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 20 - 26 mai 2019

21 May 2019 1332

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 13 - 19 mai 2019

13 May 2019 560

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 06 - 12 mai 2019

06 May 2019 453

Astrocafe.ro Horoscop pentru săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2019

29 Apr 2019 572

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 22 - 28 aprilie 2019

22 Apr 2019 430

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 15 - 21 aprilie 2019

15 Apr 2019 481

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 8 - 14 aprilie 2019

08 Apr 2019 495

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 18 - 24 martie 2019

18 Mar 2019 733

Astrocafe.ro Horoscop pentru săptămâna 11 - 17 martie 2019

11 Mar 2019 989

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 4 - 10 martie 2019

04 Mar 2019 899

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 25 februarie - 03 martie 2019

26 Feb 2019 754