AstroCafe.ro

Horoscop pentru saptamana 07 - 13 august 2017


Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta
 

Berbec

O săptămână foarte importantă la capitolul preieteni și protectori din segmentul socio-profesional. Vei avea ocazia să înțelegi adevăratele intenții ale unora și de aici vei lua o serie de decizii privitor la unele relații. Renunță fără echivoc la cei care îți obstrucționează progresul. Mărul discordiei îl reprezintă banii, bunurile și activitățile comune cu personale din anturajul menționat. A doua parte a săptămânii evidențiază niscai probleme legate de sănătate, dar și în segmentul profesional apar noutăți nu prea plăcute. Fii purdent și reconfigurează-ți planurile personale și profesionale. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian și mult somn.

Taur

Importantă perioadă în plan profesional, deoarece se finalizează o etapă în această săptămână. Este posibil ca de la plata sau avantajele pe care le-ai obținut până acum în urma eforturilor depuse în câmpul muncii să decizi retragerea ta dintr-o funcție de conducere sau renunțarea la unele sarcini care te obosesc prea mult. Există și varianta ca prin schimbarea unor șefi sau a condițiilor de muncă să primești îndatoriri noi, care mai departe să te propulseze pe o scară ierarhică superioară. Totuși fii prudent și nu îți supra estima forțele. Unii vor depune eforturi serioase să te convingă în a le urma sfaturile. Odihnește-te mai mult!

Gemeni

Procesele mentale sunt foarte active în această săptămână. Este vremea reconfigurării sistemului de valori morale si spirituale și, vrei nu vrei, îți vei schimba filozofia de viață. Gândurile vin în avalanșă, alții te provoacă la dialoguri deosebite, iar ție îți poate fi dificil să ții pasul cu toate acestea. Este bine să nu forțezi nota și să selectezi atent informațiile care vin spre tine. Relațiile cu străinătatea vor lua turnuri neașteptate, astfel că o călătorie se poate amâna sau o înțelegere cu o persoană străină își poate modifica termenii și condițiile de desfășurare. Propuneri deosebite vin din partea șefilor de la seviciu. Sarcini de lucru noi și schimbare de statut socio-profesional.

Rac

Săptămâna debutează cu aspecte financiare comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Se finalizează o etapă de folosire și administrare în comun a unor bunuri, moșteniri sau se rezolvă datorii vechi. Pot intra în discuție și partajele în cazul unei separări sau a unui divorț. Prudență, răbdare, discernământ! Este vremea să adopți un alt sistem al valorilor morale și spirituale, mai ales în ceea ce privește munca, activitatea profesională și stilul de viață. A doua parte a săptămânii îți aduce în preajmă multă lume, oameni importanți, invitații la evenimente sociale de anvergură. O nouă imagine publică și un nou statut socio-profesional.

Leu

Atât luna Februarie, cât și această lună sunt cele mai importante pentru tine, deoarece închid cicluri de viață și deschid cu totul altele. Evenimentele petrecute în intervalul dintre ele au rolul major de a te transforma, de a te ajuta să-ți pui viața pe un alt făgaș, de a-ți remodela mentalitatea și sistemul valorilor morale și spirituale. Este bine să te gândești serios la tine și la planurile tale, să renunți la oamenii și situațiile care nu ți se mai potrivesc sau care te-au necăjit prea mult. Este vremea marilor schimbări și ele se vor produce vrei, nu vrei. Acordă atenție relațiilor cu ceilalți. Relația matrimonială se reconfigurează sau finalizează definitiv.      

Fecioara

Pentru segmentul profesional, săptămâna este definitorie în sensul că se conturează schimbări majore pe termen lung. Cumva se închide o etapă și se deschide o alta, dar pe cu totul alte baze. Munca și implicațiile ei le vei privi și trata diferit de acum încolo. Sănătatea este un alt capitol evidențiat prin informațiile primite sau prin dialogurile avute cu specialiști. De evitat, pe cât posibil anaizele medicale și intervențiile chirugicale! Pe de altă parte, ceva din rutina zilnică se va schimba, fie alimentația, stilul de viață, fie îți reorganizezi programul cotidian alături de cineva drag. Discuții și activități comune cu partenerul de viață sau colaboratorii din segmentul profesional. Rezolvări, ameliorări, finaluri benefice pentru toată lumea.

Balanta

Săptămâna debutează cu aspecte privitoare la relațiile sentimentale. Este vremea schimbărilor definitive legate de felul în care privești și tratezi iubirea și implicațiile ei. O relație sentimentală se va reconfigura sau finaliza definitiv. Este bine să te detașezi de trecut, să privești obiectiv la situațiile în care ești implicat și să decizi în consecință. Este clar însă că lucrurile nu vor mai continua în plan amoros ca până acum. Intră în discuție și copiii: amplificarea conflictelor dintre generații, schimbarea opiniilor despre copiii din preajma ta, schimbări majore în programul cotidian al copiilor. Prudență în privința sănătății, deoarece se pot evidenția afecțiuni ciudate.Tumult în relațiile parteneriale.  

Scorpion

Săptămâna evidențiază planul domestic și relațiile cu membrii familiei. Se conturează schimbări majore în casă și privitor la bunuri patrimoniale, deținute în comun cu membrii familiei și neamurile. Se închide o etapă, se deschide o alta. Este bine să te implici serios în treburile casei și în dialogurile cu ceilalți, pentru că sunt posibile rezolvări, ameliorări ale situației familiale și patrimoniale. Planuri domestice de anvergură cu efecte pe termen lung. Discuții și acțiuni comune cu persoana iubită și copiii. La serviciu se întrezărește multă forfotă în a doua parte a săptămânii. Prudență, pentru că oboseala și unele afecțiuni vechi își vor spune cuvântul. Cheltuieli majore pentru cele necesare traiului cotidian.

Sagetator

Multe discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat se conturează în această săptămână. Informațiile vehiculate în preajma ta vor duce la schimbarea mentalității și a sistemului de valori morale după care te ghidezi în viață. Discuții memorabile, întâlniri cu oameni remarcabili care vor lăsa o amprentă emoțională puternică asupra ta. Pe 8 și pe 9 August va trebui să te ocupi de treburi gospodărești și de relațiile cu membrii familiei. Planuri domestice, lămuriri patrimoniale, vizite în locurile natale și la rude. Vorbește strictul necesar și evită escaladarea conflictelor. Segmentul amoros se evidențiază în a doua parte a săptămânii.  

Capricorn

Accentul săptămânii este pe segmentul financiar, secțiunea venituri obținute dintr-un loc de muncă. Se închide o etapă, fie prin rezolvarea unor datorii vechi pe care unii le aveau la tine, fie se modifică ceva din ambientul muncii și astfel și salarizarea ta va fi cu totul alta de acum încolo. Evită planurile de investiții și a acumula datorii! În umbră există încă conflicte mocnite, ce duc la modificări serioase în plan profesional. Este bine să renunți la relațiile și situațiile care stagnează sau care te consumă prea mult. Persoanele din anturajul apropiat te provoacă la discuții și întâlniri deosebite. Selectează informațiile și persoanele cărora le mărturisești diverse despre tine. Treburi domestice și dialoguri familiale.

Varsator

O săptămână foarte importantă pentru tine, deoarece contextul astral te predispune la schimbări interioare majore și definitive. Personalitatea ta se va face remarcată prin reacțiile personale și prin ceea ce vei spune. Este bine să-ți rezervi momente numai pentru a discuta cu tine însuți și pentru a creiona planuri de viitor. Recapitulează cele petrecute în ultimele șase luni și vezi ce anume produce o rezonanță deosebită în sufletul tău. Acelea sunt aspectele care te vor ajuta să găsești soluții optime pentru situațiile și relațiile în care te afli acum. Energia vitală fluctuează, de aceea dozează-ți conștient eforturile. Cheltuieli, primirea salariului și a unor bonusuri. A doua parte a săptămânii îți aduce în preajmă persoane dragi.

Pesti

Prima parte a săptămânii te predispune la la izolare și meditații interioare. Este o perioadă favorabilă pentru a analiza profund relațiile și situațiile în care te afli. Foarte ușor poți depista punctele tari și pe cele mai puțin. Totul pare bizar la prima vedere, însă dacă ai să te liniștești și dacă ai să-ți dezvolți încrederea în tine însuți vei înțelege totul corect. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te ocupi numai de treburi ușoare. Îți vei schimba felul de a fi și de a te raporta la evenimentele înconjurătoare, acum fiind momente favorabile unui salt evolutiv important. Discuții privitoare la veniturile pe care le obții de la un job, cheltuieli și planuri de investiții.

Sursa: Astrocafe.ro​

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 12 - 18 noiembrie 2018

12 Nov 2018 375

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 05 - 11 noiembrie 2018

05 Nov 2018 468

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 29 octombrie - 04 noiembrie 2018

30 Oct 2018 370

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 22 - 28 octombrie 2018

22 Oct 2018 444

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 15 - 21 octombrie 2018

15 Oct 2018 523

Astrocafe.ro Mesajul ingerilor pentru luna octombrie. "Reconfigurare traseu"

09 Oct 2018 369

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 08 - 14 octombrie 2018

08 Oct 2018 751

astrocafe.ro Horoscop pentru săptămâna 1 - 7 octombrie 2018

01 Oct 2018 463

Astrocafe.ro Timpul fericirii

30 Sep 2018 685

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 24 - 30 septembrie 2018

24 Sep 2018 547

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 17 - 23 septembrie 2018

17 Sep 2018 720

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 10 - 16 septembrie 2018

10 Sep 2018 593

Horoscop pentru saptamana 03 - 09 septembrie 2018

03 Sep 2018 520

Horoscop pentru saptamana 20 - 26 august 2018

20 Aug 2018 669

Horoscop pentru saptamana 13 - 19 august 2018

13 Aug 2018 518

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 30 iulie - 05 august 2018

30 Jul 2018 608

Horoscop pentru saptamana 23 - 29 iulie 2018

23 Jul 2018 711

Astrocafe.roHoroscop pentru saptamana 16 - 22 Iulie 2018

16 Jul 2018 690

Astrocafe.roHoroscop pentru saptamana 25 iunie - 1 iulie 2018

27 Jun 2018 632

Horoscop pentru saptamana 05 - 11 martie 2018

05 Mar 2018 928

Horoscop pentru saptamana 26 februarie - 04 martie 2018

26 Feb 2018 400

Horoscop pentru saptamana 19 - 25 februarie 2018

19 Feb 2018 440

Horoscop pentru saptamana 12 - 18 februarie 2018

12 Feb 2018 952

Horoscop pentru saptamana 05 - 11 februarie 2018

05 Feb 2018 1115

Horoscop pentru saptamana 29 ianuarie - 04 februarie 2018

29 Jan 2018 585

Horoscop pentru saptamana 22 - 28 ianuarie 2018

22 Jan 2018 511

Horoscop pentru saptamana 15 - 21 ianuarie 2018

15 Jan 2018 1075

Horoscop pentru saptamana 08 - 14 ianuarie 2018

08 Jan 2018 930

Horoscop pentru saptamana 01 - 07 ianuarie 2018

01 Jan 2018 555

Predicţii astrologice pe scurt pentru anul 2018!

30 Dec 2017 862

Horoscop pentru saptamana 25 - 31 decembrie 2017

26 Dec 2017 1271

Horoscop pentru saptamana 18 - 24 decembrie 2017

18 Dec 2017 762

Horoscop pentru saptamana 11 - 17 decembrie 2017

11 Dec 2017 1290

Horoscop pentru saptamana 04 - 10 decembrie 2017

04 Dec 2017 599

Horoscop pentru saptamana 27 noiembrie - 03 decembrie 2017

27 Nov 2017 727

Horoscop pentru saptamana 20 - 26 noiembrie 2017

20 Nov 2017 1376

Horoscop pentru saptamana 13 - 19 noiembrie 2017

13 Nov 2017 1448

Horoscop pentru saptamana 06 - 12 noiembrie 2017

06 Nov 2017 814

Horoscop pentru saptamana 30 octombrie - 05 noiembrie 2017

30 Oct 2017 1282

Horoscop pentru saptamana 23 - 29 octombrie 2017

23 Oct 2017 1312

Horoscop pentru saptamana 16 - 22 octombrie 2017

16 Oct 2017 1231

Horoscop pentru saptamana 09 - 15 octombrie 2017

09 Oct 2017 1452

Horoscop pentru saptamana 02 - 08 octombrie 2017

02 Oct 2017 1075

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 25 septembrie - 01 octombrie 2017

25 Sep 2017 1534

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 18 - 24 septembrie 2017

18 Sep 2017 1298

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 04 - 10 septembrie 2017

04 Sep 2017 1499

Horoscop pentru saptamana 28 august - 03 septembrie 2017

28 Aug 2017 1850

Horoscop pentru saptamana 21 - 27 august 2017

21 Aug 2017 2027

Horoscop pentru saptamana 14 - 20 august 2017

14 Aug 2017 1616

Horoscop pentru saptamana 31 iulie - 06 august 2017

31 Jul 2017 1698