AstroCafe.ro

Horoscop pentru saptamana 14 - 20 august 2017


Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta


Berbec
O perioadă în care relațiile cu cei apropiați îți dau mult de furcă. Este vorba despre reluarea unor discuții și acțiuni privitoare la chestiuni profesionale. Vei constata că intențiile tale sunt foarte diferite de ale celorlalți, aspect care duce fie la îndepărtarea de unii, fie la renunțarea unor colaborări sau proiecte comune. Cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian, pentru casă, dar și pentru cineva drag aflat la nevoie. Sunt zile bune pentru înfrumusețarea spațiului de locuit, pentru întâlniri și discuții agreabile cu membrii familiei și cu neamurile. Se conturează schimbări importante în plan amoros și în relația cu copiii. Prudență, răbdare, discernământ!

Taur
Ești plin energie încă de la începutul săptămânii, aspect care te ajută să trasezi planuri de viitor. Dar pe de altă parte ai șanse bune de finaliza treburi personale restante. Sprijin important primești de la persoanele din anturajul apropiat, numai dacă le permiți acest lucru. Se întrezăesc cheltuieli cotidiene, informații noi privitoare la salarizarea de la locul de muncă, dar există și posibilitatea să primești bani, cadouri sau favoruri. Prudență la capitolul financiar, întrucât sunt posibile erori și cheltuieli nefondate. Discuții și întâlniri agreabile cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii plăcute pe distanțe scurte, informații deosebite.   

Gemeni
Sunt zile favorabile pentru a te gândi pe îndelete la planurile tale de viitor și la ce îți dorești cu adevărat. Interiorizarea, dialogul cu propria-ți ființă, accesul la informații deosebite, revelatoare te ajută acum să înțelegi mai bine situațiile în care ești implicat. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să-ți dozezi eforturile, să eviți spațiile aglomerate și oamenii care te solicită prea mult. Îți vei reveni foarte bine și repede din stările neliniștitoare, orientându-ți atenția și eforturile spre acțiuni personale constructive și spre oameni progresiști. Cheltuieli pentru cele necesare traiului cotidian, dar și pentru casă, pentru membrii familiei sau pentru rude. 

Rac
Debutul săptămânii îți aduce în preajmă prietenii și persoanele importante din mediul profesional. Discuții foarte interesante, informații utile pentru dezvoltarea ta personală, dar și pentru sănătate. Totuși ar fi bine să eviți a povesti prea multe și prea mărunte despre tine și despre planurile tale de viitor. Sunt zile bune pentru a te gândi pe îndelete la oamenii din preajma ta și la situațiile în care ești implicat. Este vremea potrivită pentru a renunța la tot ce te nemulțumește și mai ales la persoanele care s-au dovedit neserioase. În a doua parte a perioadei analizate te vei simți mult mai bine. Se conturează noutăți financiare de mare anvergură.

Leu
O perioadă interesantă pentru segmentul socio-profesional! Întâlniri și discuții cu oameni importanți, cu șefi, cu figuri autoritare din diverse zone ale vieții cotidiene, invitații la evenimente sociale, cu multă și diversă lume. Caruselul de situații în care, vrei, nu vrei, ești antrenat te poate obosi la un moment dat, de aceea fii prudent și implică-te cu măsură. Numai tu poți gestiona corect și util tot ce trăiești. A te lăsa dus de val, nu se recomandă acum. Discuții cu prietenii pe teme financiare, fiind posibilă demararea unor colaborări fructuoase pe termen lung. Răbdare, toleranță și dozarea eforturilor!

Fecioara
Sunt zile favorabile activităților culturale, rafinării mentalului și sufletului, dar mai ales pentru a dialoga cu oameni erudiți și școliți în ale vieții. Învață, informează-te, schimbă idei cu cei dragi și trasează-ți un plan de îmbogățire a bagajului educațional. Poți fi ajutat în acest sens de către prietenii care au călătorit în afara granițelor țării sau de alții care lucrează deja în alte țări și îți pot oferi amănunte deosebite despre filozofia și cultura altor popoare. Întâlniri și dialoguri cu multă lume, cu șefi, autorități, dar și cu persoanele importante din mediul familial. Foarte bine ar fi dacă ai rezerva momente regulate pentru meditații interioare și plimbări în aer liber.

Balanta
Cheltuieli profesionale și discuții importante referitoare la plăți comune cu alții, dar și legate de veniturile obținute din colaborări. Este posibil ca datorită relaționării favorabile cu șefii de la locul de muncă, aceștia să-ți răsplătească eforturile fie prin bani, fie prin bunuri sau favoruri. Sunt susținute călătoriile pe distanțe lungi, dialogurile cu persoanele străine sau implicarea în studii și cursuri pe termen lung. De mare folos ți-ar fi planificarea unor secvențe de învățare care să te ajute în ascensiunea socio-profesională. Sfaturile unei persoane erudite din anturajul apropiat urmează-le cu încredere. Dispute profesionale și cotroverse în relațiile cu prietenii.    

Scorpion
Este nevoie să te ocupi de partenerul de viață, dar și de colaborările socio-profesionale. Sunt posibile discuții aprinse de la faptul că sistemul tău de valori morale și spirituale diferă mult față de al celorlalți. De asemenea pot apărea situații parteneriale legate de o călătorie îndepărtată, în străinătate sau privitor la relaționarea cu unii prieteni. Prudență și răbdare! Ascultă și ceea ce au de zis ceilalți. Cheltuieli pe facturi, plata unor servicii de care te folosești împreună cu alții, dar și sporirea veniturilor colaterale locului de muncă. Sunt șanse să călătorești, să iei legătura cu persoanele dragi aflate în străinătate sau să te implici în studii și cercetări diverse.

Sagetator
Activități de rutină, forfotă la serviciu, dar și accentuarea unor afecțiuni vechi cumulate cu oboseală. Planifică încă de la începutul săptămânii ceea ce ai de făcut în perioada actuală și urmează atent fiecare pas. Pe de altă parte, odihnește-te conștient și roagă-i pe cei dragi să te ajute atât cât pot sau cât este nevoie. Discuții parteneriale, mai ales cu partenerii din segmentul profesional. Aparent sunt banalități, dar fii prudent și privește dincolo de amabilitățile și măștile afișate. Vor reveni în prim-plan acțiuni comune cu aceste persoane și discuții desfășurate undeva, cândva, fiind nevoie de îmbunătăiri. Cheltuieli comune cu alții, facturi, datorii și investiții.  

Capricorn
Segmentul amoros îți atrage atenția fie prin cheful de aventuri și frivolități, fie prin discuțiile și acțiunile cu cei dragi. Persoana iubită te provoacă la a stabili o relația profundă, cu efecte pe termen lung sau la a rediscuta posibilitatea unui act matrimonial sau a unui copil. Gândește-te bine ce alegi, dar totuși nu întârzia prea mult cu răspunsul! La serviciu este forfotă, relații colegiale anoste, însă cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Intră în discuție și colaborările din sfera socio-profesională, dar se conturează aspecte benefice. Cheltuieli majore cu alții sau datorită altora.

Varsator
Casa și familia reprezintă subiectele principale de la începutul perioadei analizate. Discuții aprinse fie pe teme profesionale, fie legate de sănătatea ta sau a unei rude. Fii prudent, întrucât diferențele de opinii spuse în grabă, pe negândite pot declanșa neplăceri gratuite, pe termen lung. Ocupă-te și de gospodărie! Relațiile sentimentale îți dau de furcă, atât copiii, cât și persoana iubită. Ies la iveală animozități vechi, ce acum trebuie discutate și lămurite. Banii și bunurile sunt mărul discordiei în plan amoros. Pune limite clare între sentimente, respect și nevoile altora care vor de fapt și de drept, să profite de pe urma ta. Forfotă profesională.

Pesti
Discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanțe scurte, dar și posibilitatea de a te instrui prin lecturarea unor cărți bune sau prin participarea la cursuri scurte. Selectează-ți anturajul și informațiile cărora le dai crezare. Nu tot ce este în preajma ta îți este și util. Treburi gospodărești și discuții aprinse cu membrii familiei pe teme parteneriale și profesionale. Ascultă sfaturile celorlalți, pentru că sunt obiective și dezinteresate. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile sentimentale și hobby-urile. Recreează-te alături de cei dragi prin activități amuzante. Ești apreciat și iubit de ceilalți și de aici apare o serie de situații benefice.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 17 - 23 septembrie 2018

17 Sep 2018 571

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 10 - 16 septembrie 2018

10 Sep 2018 373

Horoscop pentru saptamana 03 - 09 septembrie 2018

03 Sep 2018 370

Horoscop pentru saptamana 20 - 26 august 2018

20 Aug 2018 574

Horoscop pentru saptamana 13 - 19 august 2018

13 Aug 2018 401

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 30 iulie - 05 august 2018

30 Jul 2018 483

Horoscop pentru saptamana 23 - 29 iulie 2018

23 Jul 2018 608

Astrocafe.roHoroscop pentru saptamana 16 - 22 Iulie 2018

16 Jul 2018 592

Astrocafe.roHoroscop pentru saptamana 25 iunie - 1 iulie 2018

27 Jun 2018 495

Horoscop pentru saptamana 05 - 11 martie 2018

05 Mar 2018 857

Horoscop pentru saptamana 26 februarie - 04 martie 2018

26 Feb 2018 349

Horoscop pentru saptamana 19 - 25 februarie 2018

19 Feb 2018 385

Horoscop pentru saptamana 12 - 18 februarie 2018

12 Feb 2018 879

Horoscop pentru saptamana 05 - 11 februarie 2018

05 Feb 2018 1020

Horoscop pentru saptamana 29 ianuarie - 04 februarie 2018

29 Jan 2018 521

Horoscop pentru saptamana 22 - 28 ianuarie 2018

22 Jan 2018 462

Horoscop pentru saptamana 15 - 21 ianuarie 2018

15 Jan 2018 1015

Horoscop pentru saptamana 08 - 14 ianuarie 2018

08 Jan 2018 849

Horoscop pentru saptamana 01 - 07 ianuarie 2018

01 Jan 2018 500

Predicţii astrologice pe scurt pentru anul 2018!

30 Dec 2017 794

Horoscop pentru saptamana 25 - 31 decembrie 2017

26 Dec 2017 1213

Horoscop pentru saptamana 18 - 24 decembrie 2017

18 Dec 2017 718

Horoscop pentru saptamana 11 - 17 decembrie 2017

11 Dec 2017 1254

Horoscop pentru saptamana 04 - 10 decembrie 2017

04 Dec 2017 552

Horoscop pentru saptamana 27 noiembrie - 03 decembrie 2017

27 Nov 2017 691

Horoscop pentru saptamana 20 - 26 noiembrie 2017

20 Nov 2017 1328

Horoscop pentru saptamana 13 - 19 noiembrie 2017

13 Nov 2017 1405

Horoscop pentru saptamana 06 - 12 noiembrie 2017

06 Nov 2017 776

Horoscop pentru saptamana 30 octombrie - 05 noiembrie 2017

30 Oct 2017 1240

Horoscop pentru saptamana 23 - 29 octombrie 2017

23 Oct 2017 1271

Horoscop pentru saptamana 16 - 22 octombrie 2017

16 Oct 2017 1194

Horoscop pentru saptamana 09 - 15 octombrie 2017

09 Oct 2017 1402

Horoscop pentru saptamana 02 - 08 octombrie 2017

02 Oct 2017 1004

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 25 septembrie - 01 octombrie 2017

25 Sep 2017 1477

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 18 - 24 septembrie 2017

18 Sep 2017 1251

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 04 - 10 septembrie 2017

04 Sep 2017 1462

Horoscop pentru saptamana 28 august - 03 septembrie 2017

28 Aug 2017 1812

Horoscop pentru saptamana 21 - 27 august 2017

21 Aug 2017 1972

Horoscop pentru saptamana 07 - 13 august 2017

07 Aug 2017 2046

Horoscop pentru saptamana 31 iulie - 06 august 2017

31 Jul 2017 1668

Horoscop pentru saptamana 24 - 30 iulie 2017

24 Jul 2017 1548

Horoscop pentru saptamana 17 - 23 iulie 2017

17 Jul 2017 1693

Horoscop pentru saptamana 10 - 16 iulie 2017

10 Jul 2017 1733

Horoscop pentru saptamana 03 - 09 iulie 2017

03 Jul 2017 1657

Horoscop pentru saptamana 26 iunie - 02 iulie 2017

26 Jun 2017 1332

Horoscop pentru saptamana 19 - 25 iunie 2017

19 Jun 2017 3699

Horoscop pentru saptamana 12 - 18 iunie 2017

12 Jun 2017 1533

Horoscop pentru saptamana 05 - 11 iunie 2017

05 Jun 2017 2581

Horoscop pentru saptamana 29 mai - 04 iunie 2017

29 May 2017 2474

Horoscop pentru saptamana 22 - 28 mai 2017

22 May 2017 2358