AstroCafe.ro

Horoscop pentru saptamana 20 - 26 noiembrie 2017


Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec
O săptămână cu multe evenimente sociale. Fie că este vorba despre mediul profesional, fie de cel familial se recomandă prudență, răbdare, toleranță. Observă atent ce se petrece între tine și persoanele oficiale din preajma ta, observă cum ești privit de către ceilalți și gândește-te și la statutul tău socio-profesional. Este vremea marilor schimbări în sensurile prezentate, dar deocamdată sunt doar adieri sensibile. Relațiile cu prietenii se evidențiază prin discuții și întâlniri deosebite. Ține cont de sfaturile și opiniile acestor persoane, chiar dacă pe alocuri ceva din spusele sau gesturile lor te deranjează!

Taur
Este bine aspectat segmentul banilor și bunurilor obținute prin intermediul altora, mai ales prin intermediul partenerului de viață sau al colaboratorilor din mediul profesional. Totuși ar fi bine să analizezi atent fiecare investiție, întrucât mai există în preajma ta profitori bune mascați cu intenții bune. Gândirea și comunicarea sunt viciate, de aceea în funcție și de situațiile în care te afli, cere sprijinul cuiva de încredere pentru a lua deciziile potrivite sau pentru demersuri intelectuale. De asemenea, călătoriile și studiile sunt umbrite. Prudență dacă mergi în călătorii lungi sau dacă ești implicat în examene și interviuri de angajare.

Gemeni
Se conturează cheltuieli fie pe taxe, facturi, credite, fie pentru ceva necesar partenerului de viață sau unui colaborator de la serviciu. Foarte bine susținut energetic este segmentul partenerial, astfel că prin intermediul partenerului de viață sau prin cei de afaceri sunt șanse deosebite de a începe o nouă etapă fructuoasă pe termen lung. Totul este să te concentrezi serios pe ceea ce îți este necesar acum și care ar putea da roade într-un viitor apropiat. Păstrează în preajma ta numai relațiile de bună calitate. Pe de altă parte, relaxează-te prin lecturi deosebite, spirituale, vizionează spectacole de teatru, un concert și dialoghează cu oameni erudiți.

Rac
Segmentul muncii este foarte bine susținut din astral, chiar dacă aparent ești foarte ocupat cu multe și urgente sarcini de lucru. Însă dozează-ți eforturile pentru că sănătatea este vulnerabilă. Ar fi bine să planifici un program de analize și consultații medicale. Relațiile parteneriale sunt tensionate și se conturează discret schimbări definitive. Analizează frecvent ceea ce se petrece în acest segment și ascultă-ți vocea interioară. Este vremea să renunți la relațiile care funcționează defectuos și la colaborările profesionale care dau roade prea puține. Cheltuieli pe taxe, facturi, datorii sau pe cumpărături apărute, aparent, din senin.

Leu
Relațiile sentimentale se luminează începând cu această săptămână. Se conturează discuții serioase cu persoana iubită, dar și cu copiii sau despre copii. Este vremea să accepți schimbările care deja s-au produs pe segmentul amoros și care sunt ireversibile. Seriozitatea și implicarea de care dai dovadă în ceea ce privește îmbunătățirile privitoare la relațiile cu ceilalți sunt foarte potrivite acum și vor avea efecte pe termen lung. La serviciu sunt animozități, dar ele sunt regizate demult de către șefi și colegi. Prudență, răbdare, toleranță! Ocupă-te pe îndelete de sarcinile tale de lucru și bazează-te numai pe forțele tale. Acordă atenție și sănătății.

Fecioara
Se întrezăresc discuții importante cu membrii familiei referitoare la investițiile patrimoniale și la relațiile cu neamurile. Ceea ce se planifică acum pe segmentul familial și domestic va crea efecte pe termen lung. Relațiile sentimentale sunt amestecate, astfel că momentele bune alternează cu momentele mai puțin plăcute ție. Este nevoie să-ți remodelezi mentalitatea vizavi de iubire și implicațiile ei. Dacă cei dragi îți răspund cu alte monede decât cele pe care le aștepți tu, înseamnă că pe undeva tu le-ai atras. Detașează-te și bucură-ți sufletul cu un hobby sau cu discuții amicale cu prietenii. Prudență în privința sănătății.

Balanta
Relațiile cu membrii familiei sunt de primă importanță în această săptămână. Discuții pe teme patrimoniale, pe moșteniri sau pe relațiile cu alte rude. Există cumva un soi de ruptură între tine și membrii familiei sau între tine și tot ce privește casa și familia în general. Îți poate părea dificil să te concentrezi sau să te ocupi de treburile domestice sau de nevoile membrilor familiei. Și totuși vei fi nevoit să o faci. Cu puțin efort, bunăvoință și deschidere sufletească ai putea rezolva totul foarte bine. Se conturează schimbări majore și definitive în plan familial și bine ar fi să iei la cunoștință de ele, din timp.    

Scorpion
Se conturează noutăți financiare benefice pe segmentul banilor obținuți din munca proprie. Asta înseamnă ce pot apărea oferte noi de colaborare din care să câștigi mult mai bine ca până acum sau la actualul loc de muncă se poate ivi ocazia să lucrezi suplimentar și astfel să-ți sporească salariul. Totul este să fii atent la oportunități și deschis la schimbare. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt evidențiate prin discuții și acțiuni comune. Însă, discordia pândește în umbră. Poți avea momente în care să simți un vid mental, nereușind să iei decizii sau să participi activ la demersuri intelectuale. Și călătoriile sunt viciate, deci fii prudent.  

Sagetator
Intri într-o etapă nouă începând cu această săptămână, o etapă benefică în care variantele de a-ți îmbunătăți planurile de viitor sunt multiple și ușor de abordat. Gândește-te pe îndelete cum anume vrei să se desfășoare viața ta de acum încolo, visând pur și simplu cu ochii deschiși. În segmentul banilor obținuți din munca proprie există nemulțumiri serioase și reale. Totuși provocarea perioadei constă în a învăța să trăiești cu strictul necesar pe de o parte. Iar pe de altă parte este vremea să-ți remodelezi concepțiile privitoare la bani și la implicațiile lor. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt de bun augur, astfel că reține cele discutate.

Capricorn
Îți sunt favorizate momentele de discreție, detașare de cotidian, de dialog interior. Începe o perioadă în care revelațiile vor fi abundente și ar trebui notate. Unii prieteni îți pot oferi informații prețioase, propuneri viabile de proiecte profesionale, dar și propuneri de a petrece timpul liber împreună prin activități recreative. Depinde numai de tine cum gestionezi toate acestea. Selectează ce simți că îți este ție util acum și pe termen lung. Pe de altă parte, energia vitală este la cote joase, bine fiind să fii prudent și să-ți dozezi eforturile. Controlează-ți stările și reacțiile față de ceilalți! Există riscul să strici gratuit relații și situații bune. 

Varsator
Exact cum îți place ție, anturajul prietenilor se animă frumos începând cu această săptămână. Sunt șanse bune de a-ți lărgi acest anturaj, de a lega prietenii deosebite pe termen lung, dar și de a îmbunătăți relațiile cu prietenii vechi care merită acest efort. În mod special dinspre segmentul profesional vin în preajma ta susținători, oameni de nădejde alături de care vei putea desfășura proiecte de anvergură pe termen lung. Însă, tumultul relațional în care ești implicat te poate obosi pe de o parte, iar pe de altă parte este posibil să activeze afecțiuni osoase, articulare, afecțiuni specifice pielii sau stomacului. Îngrijește-te serios și conștient!

Pesti
Segmentul socio-profesional se va evidenția mult și bine de acum încolo prin întâlniri deosebite cu oameni importanți, prin modificarea statutului tău socio-profesional sau prin schimbări ce intervin la locul de muncă. Sunt șanse de a obține aprecierile celorlalți vizavi de eforturile depuse în câmpul muncii, de a obține o funcție de conducere cu multe și dificile responsabilități pe termen lung. Însă este bine să te bazezi numai pe forțele tale, întrucât nu ai acum și nici în viitorul apropiat, nici prieteni și nici susținători. Este vremea să revizuiești relațiile cu aceste persoane și să te retragi din cele nepotrivite.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 12 - 18 noiembrie 2018

12 Nov 2018 292

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 05 - 11 noiembrie 2018

05 Nov 2018 450

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 29 octombrie - 04 noiembrie 2018

30 Oct 2018 357

Astrocafe.ro Lună plină în Taur, 24 octombrie 2018. Suntem ceea ce preţuim

24 Oct 2018 423

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 22 - 28 octombrie 2018

22 Oct 2018 431

Astrocafe.ro Cum ţinem piept suferinţei

18 Oct 2018 274

Astrocafe.ro Discrepanţa dintre "cum suntem în realitate" şi "cum părem"

15 Oct 2018 403

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 15 - 21 octombrie 2018

15 Oct 2018 486

Astrocafe.ro Mesajul ingerilor pentru luna octombrie. "Reconfigurare traseu"

09 Oct 2018 361

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 08 - 14 octombrie 2018

08 Oct 2018 742

Astrocafe.ro Atmosfera astrală Octombrie 2018. Redefiniri sufletești

03 Oct 2018 420

astrocafe.ro Horoscop pentru săptămâna 1 - 7 octombrie 2018

01 Oct 2018 449

Astrocafe.ro Timpul fericirii

30 Sep 2018 678

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 24 - 30 septembrie 2018

24 Sep 2018 536

Astrocafe.ro Imiți sau creezi?

23 Sep 2018 413

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 17 - 23 septembrie 2018

17 Sep 2018 712

Astrocafe.ro Scopul existenţei noastre

10 Sep 2018 524

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 10 - 16 septembrie 2018

10 Sep 2018 577

astrocafe.ro Schimbarea direcţiei în viaţă

02 Sep 2018 554

AstroCafe.ro Atracţia - raportul natural

18 Aug 2018 633

Horoscop pentru saptamana 13 - 19 august 2018

13 Aug 2018 511

Astrocafe.ro Mesajul ingerilor pentru luna AUGUST. Noi perspective si creatii

05 Aug 2018 465

astrocafe.roAtmosfera astrală august 2018. Iubiți versus prieteni

03 Aug 2018 445

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 30 iulie - 05 august 2018

30 Jul 2018 600

astrocafe.ro A trăi creativ

26 Jul 2018 352

astrocafe.roCreat spre a te realiza

22 Jul 2018 349

Astrocafe.ro Cand nu mai stii sa faci bucurie pentru tine, fa pentru altul!

18 Jul 2018 388

Astrocafe.roHoroscop pentru saptamana 16 - 22 Iulie 2018

16 Jul 2018 681

Astrocafe.roEclipsa de Soare in Rac din 13 iulie si toata vara 2018.Purificare, eliminare, transformare

12 Jul 2018 697

Astrocafe.ro Experienţa si vibraţia personală

08 Jul 2018 494

Astrocafe.roOracolscop 25 iunie - 1 iulie 2018

27 Jun 2018 457

Astrocafe.roHoroscop pentru saptamana 25 iunie - 1 iulie 2018

27 Jun 2018 622

Astrocafe.ro Oracolscop 18 - 24 iunie 2018

18 Jun 2018 462

Astrocafe.ro Gândurile şi caracterul

15 Jun 2018 453

astrocafe.roRespiratia constienta

13 Jun 2018 432

astrocafe.ro Registrul sentimentelor

10 Jun 2018 460

Astrocafe.roRegistrul sentimentelor

06 Jun 2018 419

Astrocafe.ro Mesajul Ingerilor pentru luna iunie 2018

03 Jun 2018 585

astrocafe.ro Punctul forte al fiecarei zodii

27 May 2018 694

Astrocafe.ro Căutarea sensului

17 May 2018 417

astrocafe.ro Atmosfera astrală MAI 2018

30 Apr 2018 1099

Astrocafe.ro A fi sau a avea

20 Mar 2018 558

Astrocafe.ro Interviu cu NIKOLA TESLA, 1899. Totul este lumină

10 Mar 2018 1111

Astrocafe.ro Mentalitatea de învingător

06 Mar 2018 586

Horoscop pentru saptamana 05 - 11 martie 2018

05 Mar 2018 919

Astrocafe.ro Luna plina in Fecioara, 2 martie 2018. Pastreaza ce e functional!

03 Mar 2018 1008

Astrocafe.ro Absenţa ego-ului

27 Feb 2018 314

Horoscop pentru saptamana 26 februarie - 04 martie 2018

26 Feb 2018 395

Astrocafe.ro Relația cu relațiile

24 Feb 2018 637

Astrocafe.ro A deveni si a fi

23 Feb 2018 467