AstroCafe.ro

Horoscop pentru saptamana 21 - 27 august 2017


Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec

Săptămâna debutează cu aspecte privitoare la relațiile sentimentale. Controversele existente în acest segment au rolul de a-ți remodela concepțiile legate de iubire și implicațiile ei. Persoana iubită și copiii te apreciază, îți sunt alături sincer, dar parcă tot ești nemulțumit de ceva nedefinit. Privește partea plină a paharului vieții tale și detașează-te de gândurile meschine. Chiar ai de ce să te bucuri de perioada asta a vieții tale. Începând de Miercuri se animă mult activitatea profesională, dar și cea de rutină de acasă. Planifică-ți atent treburile, pentru că oboseala și unele afecțiuni vechi își vor spune cuvântul. Foarte bine susținut este segmentul partenerial, atât în ceea ce privește o relație matrimonială, cât și relațiile de colaborare din câmpul muncii.  

Taur

Se conturează schimbări majore în segmentul familial. Reparații de anvergură, vânzări și achiziționări de bunuri patrimoniale, discuții cu neamurile, reorganizarea programului familial. Se recomandă prudență în continuare la sursele de foc și de aer din spațiul locativ. Relațiile sentimentale se animă mult începând cu 23 ale lunii. Sunt momente bune pentru discuții constructive împreună cu persoana iubită sau copiii, pentru a lămuri animozități vechi, dar și pentru a desfășura acțiuni comune de genul hobby-urilor sau rezolvării unor demersuri patrimoniale. A doua parte a săptămânii îți aduce multe treburi la serviciu și relații colegiale tumultoase. Răbdare și măsură în toate!

Gemeni

Schimbări importante în relațiile cu anturajul apropiat. Este nevoie să revizuiești persoanele care ți-au fost alături până acum și să-ți îndrepți atenția și eforturile pentru a lega noi prietenii. Călătorii pe distanțe scurte, discuții și întâlniri cu multă lume, rezolvarea unor demersuri personale și profesionale. Oricum succesul este garantat în toate, dacă te focusezi strict pe nevoile tale reale de acum. Multe și mărunte de făcut acasă, alături de membrii familiei. Se deschide o nouă etapă domestică, în care vei fi nevoit să rezolvi treburi restante. Răbdare, prudență, discernământ! Foarte interesante sunt relațiile sentimentale. La orizont așteaptă o nouă iubire, un copil, hobby-uri și distracții rafinate alături de oameni de bună calitate.  

Rac

Atenția îți va fi atrasă de faptul că se întrezăresc destul de clar noi variante de câștig din munca proprie. Sunt șanse mari să primești cadouri deosebite, favoruri dinspre locul de muncă, dar și informații privitoare la noile condiții de muncă, ce vor atrage mai departe creșteri salariale mulțumitoare. Foarte animate devin relațiile cu anturajul apropiat începând cu 23 August. Discuții, întâlniri agreabile, călătorii pe distanțe scurte și de scurtă durată, dar suficiente din toate punctele de vedere pentru a-ți rezolva diverse și pentrua te recrea alături de cei dragi. Schimbări de anvergură în plan domestic, întemeierea unie familii noi, apariția unui nou membru în familie, vânzări și achiziționări de bunuri patrimoniale.

Leu

Ți se așterne în cale o etapă cu totul deosebită începând cu această săptămână. Gândește-te la planuri personale și profesionale mărețe, visează în stil mare și ai încredere că toate ți se vor oferi la momentul potrivit. Strălucești în mod deosebit, iar ceilalți aproape că privesc cu greu înspre tine. Entuziasmul de care dai dovadă este fondat, însă temperează-l. Unii te pot considera fals, iar alții se pot speria la propriu de tine și de cele spuse de tine. Apar și noutăți financiare, în sensul că se vor deschide variante de câștig din munca proprie. Dar poate fi vorba și despre primirea unor sume de bani restante sau despre înapoierea unor obiecte împrumutate cuiva mai demult. Relații tumultoase cu anturajul apropiat și călătorii pe distanțe scurte.

Fecioara

Perioada analizată te predispune la meditații interioare, izolare și analiză profundă a relațiilor și situațiilor în care ești implicat. Sunt momente excepționale de a primi informații revelatoare pe căi neobișnuite, deoarece intuiția îți este foarte accentuată. Fii prudent și discret în toate! Există dușmănii ascunse, mascate cu intenții bune. Ascultă-ți în permanență vocea interioară și urmărește-ți semnalele organismului. Sănătatea sistemului circulator, a inimii și a sistemului digestiv rămâne în continuare vulnerabilă, dar în parametrii cunoscuți. Evită eforturile, discuțiile contradictorii și oamenii care te secătuiesc de energie! A doua parte a săptămânii îți aduce vești bune privitoare la câștigurile din munca proprie.

Balanta

Multă lume roiește în preajma ta în primele zile ale săptămânii. Se petrec schimbări importante în anturajul prietenilor, în sensul că de unii te vei desprinde definitiv, dar se face loc pentru alții. Discuții de anvergură, proiecte personale și profesionale la orizont, dar și desprinderi de unii care nu-și mai au rostul în viața ta. Pe de altă parte, rezervă momente pentru odihnă, pentru a sta de vorbă cu tine însuți și pentru a analiza profund tot ce te înconjoară. Și tu te schimbi și mediul în care trăiești și oamenii din preajma ta. Ține pasul cu toate acestea și mergi mai departe în viață pe cu totul alte fundamente. Cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian, dar și pentru îngrijirea sănătății. Posibile neplăceri legate de afecțiuni vechi.

Scorpion

Schimbări de anvergură în plan profesional! Cu toate că relațiile colegiale și în mod special cele cu șefii par dificile, îți sunt recunoscute meritele și eforturile depuse în câmpul muncii. Astfel este posibil să primești sarcini de lucru noi, o funcție de conducere sau un premiu valoros. Evită să te lași dus de valul ovațiilor de moment! Prietenii îți sunt alături prin discuții interesante, sfaturi utile și acțiuni recreative comune. Chiar dacă unele informații sau îndemnuri îți displac, este bine măcar să le reții. Cu siguranță la un moment dat vei folosi cu brio ceea ce afli în această săptămână. Rezervă momente de odihnă, pentru că sănătatea este vulnerabilă. Vise și viziuni premonitorii de mare clasă!

Sagetator

Ești animat de gânduri mărețe. Filozofia ta viață se află într-un amplu proces de reconfigurare, astfel că îți poate părea dificil să discuții cu alții despre noile tale idelaurile sau despre planurile personale și profesionale de viitor. Prudență și discernământ! Este posibil să te lași dus de valuri noi care aparent sunt benefice, dar care ascund informații inutile sau false. Segmentul profesional se animă începând cu 23 August, mai ales relațiile cu șefii și autoritățile. Discuții importante, îndatoriri profesionale noi, fiind posibil chiar să primești o funcție de conducere sau măcar un proiect profesional de anvergură. Dar se vor relua chestiuni vechi, fie că este vorba despre revizuirea unor activități profesionale, fie că trebuie rediscutat programul de lucru. Prieteni și susținători importanți pe termen lung. 

Capricorn

Câștiguri de la și prin alții! Ți se deschid variante deosebite de a-ți mări veniturile din colaborări, dar și moștenirile și partajele pot intra în discuție. Ferește-te de speculații și de a te lăsa influențat de alții! Există personaje în preajma ta care doresc în secret să profite de pe urma muncii și a agoniselilor tale materiale și financiare. Din 23 ale lunii sunt posibile călătorii pe distanțe lungi sau în străinătate. Recomandabil este să fii prudent, întrucât mentalul este distorsionat și foarte ușor se pot isca neplăceri. Pe de altă parte ar fi bine să te gândești și la reluarea unor secvențe de învățare, prin abordarea unor cursuri sau măcar planuri în acest sens. Este rost de a-ți dezvolta cariera profesională și de a stabili relații fructuoase cu șefi și figuri importante.      

Varsator

Este clar că relațiile parteneriale se modifică, fie că vrei, fie că nu. Finaluri și începuturi, unele cu cântec. Vino în întâmpinarea schimbărilor ce au loc în preajma ta și bucură-te de toate expeiențele pe care ți le oferă Universul acum. Chiar dacă ești reticent sau înțelegi prea puțin din ceea ce se petrece în jurul tău ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem. Apar noutăți financiare în sensul că fie primești o sumă de bani restantă, fie se deschid oportunități de câștig de la și prin alții. Sunt posibile și cheltuieli pe taxe, facturi, servicii dar și informații referitoare la moșteniri și partaje. Prudență mai ales la acte, la relațiile cu instituțiile financiare și la datorii. Filozofii de viață noi, discuții interesante cu oameni erudiți, călătorii de tot felul.

Pesti

Multe și mărunte se petrec la locul de muncă, dar și în rutina cotidiană personală. Sunt șanse de a-ți găsi un nou job sau la cel actual să se modifice benefic condițiile de muncă, relațiile colegiale și salarizarea aferentă. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă și bine ar fi să iei măsurile corespunzătoare. Partenerul de viață și colaboratorii îți solicită ajutorul în chestiuni comune, însă este vorba despre unele vechi, fie nelămurite pe deplin, fie rezolvate parțial. Evită discuțiile contradictorii, persoanele obositoare și situațiile incerte. Se conturează variante noi de câștig, dar poate fi vorba despre moșteniri și partaje personale sau profesionale. Cheltuieli majore cu alții, relații deosebite cu instituțiile financiare.  

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 12 - 18 noiembrie 2018

12 Nov 2018 374

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 05 - 11 noiembrie 2018

05 Nov 2018 468

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 29 octombrie - 04 noiembrie 2018

30 Oct 2018 370

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 22 - 28 octombrie 2018

22 Oct 2018 444

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 15 - 21 octombrie 2018

15 Oct 2018 520

Astrocafe.ro Mesajul ingerilor pentru luna octombrie. "Reconfigurare traseu"

09 Oct 2018 368

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 08 - 14 octombrie 2018

08 Oct 2018 751

astrocafe.ro Horoscop pentru săptămâna 1 - 7 octombrie 2018

01 Oct 2018 460

Astrocafe.ro Timpul fericirii

30 Sep 2018 685

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 24 - 30 septembrie 2018

24 Sep 2018 547

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 17 - 23 septembrie 2018

17 Sep 2018 720

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 10 - 16 septembrie 2018

10 Sep 2018 592

Horoscop pentru saptamana 03 - 09 septembrie 2018

03 Sep 2018 520

Horoscop pentru saptamana 20 - 26 august 2018

20 Aug 2018 669

Horoscop pentru saptamana 13 - 19 august 2018

13 Aug 2018 518

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 30 iulie - 05 august 2018

30 Jul 2018 607

Horoscop pentru saptamana 23 - 29 iulie 2018

23 Jul 2018 710

Astrocafe.roHoroscop pentru saptamana 16 - 22 Iulie 2018

16 Jul 2018 689

Astrocafe.roHoroscop pentru saptamana 25 iunie - 1 iulie 2018

27 Jun 2018 631

Horoscop pentru saptamana 05 - 11 martie 2018

05 Mar 2018 928

Horoscop pentru saptamana 26 februarie - 04 martie 2018

26 Feb 2018 400

Horoscop pentru saptamana 19 - 25 februarie 2018

19 Feb 2018 440

Horoscop pentru saptamana 12 - 18 februarie 2018

12 Feb 2018 951

Horoscop pentru saptamana 05 - 11 februarie 2018

05 Feb 2018 1114

Horoscop pentru saptamana 29 ianuarie - 04 februarie 2018

29 Jan 2018 584

Horoscop pentru saptamana 22 - 28 ianuarie 2018

22 Jan 2018 511

Horoscop pentru saptamana 15 - 21 ianuarie 2018

15 Jan 2018 1075

Horoscop pentru saptamana 08 - 14 ianuarie 2018

08 Jan 2018 930

Horoscop pentru saptamana 01 - 07 ianuarie 2018

01 Jan 2018 555

Predicţii astrologice pe scurt pentru anul 2018!

30 Dec 2017 862

Horoscop pentru saptamana 25 - 31 decembrie 2017

26 Dec 2017 1271

Horoscop pentru saptamana 18 - 24 decembrie 2017

18 Dec 2017 762

Horoscop pentru saptamana 11 - 17 decembrie 2017

11 Dec 2017 1290

Horoscop pentru saptamana 04 - 10 decembrie 2017

04 Dec 2017 599

Horoscop pentru saptamana 27 noiembrie - 03 decembrie 2017

27 Nov 2017 727

Horoscop pentru saptamana 20 - 26 noiembrie 2017

20 Nov 2017 1376

Horoscop pentru saptamana 13 - 19 noiembrie 2017

13 Nov 2017 1448

Horoscop pentru saptamana 06 - 12 noiembrie 2017

06 Nov 2017 813

Horoscop pentru saptamana 30 octombrie - 05 noiembrie 2017

30 Oct 2017 1282

Horoscop pentru saptamana 23 - 29 octombrie 2017

23 Oct 2017 1312

Horoscop pentru saptamana 16 - 22 octombrie 2017

16 Oct 2017 1230

Horoscop pentru saptamana 09 - 15 octombrie 2017

09 Oct 2017 1452

Horoscop pentru saptamana 02 - 08 octombrie 2017

02 Oct 2017 1075

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 25 septembrie - 01 octombrie 2017

25 Sep 2017 1534

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 18 - 24 septembrie 2017

18 Sep 2017 1298

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 04 - 10 septembrie 2017

04 Sep 2017 1499

Horoscop pentru saptamana 28 august - 03 septembrie 2017

28 Aug 2017 1849

Horoscop pentru saptamana 14 - 20 august 2017

14 Aug 2017 1616

Horoscop pentru saptamana 07 - 13 august 2017

07 Aug 2017 2094

Horoscop pentru saptamana 31 iulie - 06 august 2017

31 Jul 2017 1698