Horoscop pentru vineri, 02 februarie 2024. În plan profesional se întrezăresc schimbări importante


Berbec 

Relatiile parteneriale si colaborarile sunt puse sub lupă. Se contureaza un final de etapa relationala, atat in plan personal, cat si in plan profesional. Este bine sa lasi deoparte luarea deciziilor importante si cantonarea in idei preconcepute. Provocarile, tensiunile in relatiile cu ceilalti le poti gestiona foarte bine, dacă faci eforturi in acest sens.

Taur 

In plan profesional se întrezăresc schimbări importante. Deocamdata sunt jocuri de culise greu de inteles. In primul rand este vorba despre incheierea unei etape, a unei actiuni profesionale sau a unor relatii de munca vechi. Iti este favorizata detasarea de tumultul cotidian si orientarea eforturilor catre fiinta ta. Plimba-te mai mult în aer liber!

Gemeni 

Planul sentimental, relatiile amoroase si cele cu copiii alcătuiesc tema propusă de astre pentru astăzi. Ești ajutat sa privești obiectiv la starea lucrurilor din acest segment. Gandeste-te pe indelete la cei dragi si observa-i atent. Deciziile care te implica pe termen lung, lasa-le pentru zilele urmatoare. Sunt posibile tensiuni, însă le vei depăși cu bine.

Rac 

Segmentul domestic iti atrage atentia in mod special. Sunt sanse bune  de a lămuri si rezolva chestiuni familiale care treneaza de multa vreme. Alaturi de cei dragi vei trasa anumite linii directoare vizavi de treburile gospodaresti si de programul comun. Totusi exista detalii, chiar si gânduri ascunse ale unor membrii ai familiei, legate de mersul lucrurilor in casa.


Leu 

Contextul astral îți oferă posibilitatea de a-ti schimba opiniile vizavi de anturajul apropiat, de a te orienta spre relatii si proiecte noi. Mentalul este răscolit, deci fii prudent. Vei aduna informatii prețioase, vei dialoga cu oameni importanti si te vei bucura de aprecierea celorlalti. Totul este sa eviti implicarea emotionala in treburile altora si luarea deciziilor importante.

Fecioara 

Ziua îți aduce vesti importante legate de capitolul financiar. Veniturile tale din munca desfasurata vor cunoaste modificari, fie ca primesti o suma de bani restanta, cadouri, fie afli noutati legate de regimul salarial din urmatoarele saptamani. Se deschid noi posibilitati de castig de la si prin altii. Deocamdata, rezuma-te la cheltuieli strict necesare si munceste cinstit. 

Balanta 

Astăzi sunt momente bune de a-ti trasa noi planuri de viitor, de a renunta la relatii si situatii vechi, perimate. Totusi evita sa te lasi numai pe mâna si sfaturile celorlalti. Tendinta perioadei pe care o traversam este de a fi prea independent, neglijand astfel nevoile celor dragi. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca energia vitala este fluctuanta.

Scorpion 

Îngrijește-te pe îndelete astăzi. Se pot accentua unele afectiuni vechi. Prea multe gânduri, prea multă implicare in treburile gospodaresti sau in cele profesionale te obosesc si iti deteriorează sanatatea. Deocamdată este vremea meditațiilor interioare, contemplării vietii si dialogului interior. Ai multe de dezbătut cu tine însuți!

Sagetator 

Astăzi ies in evidenta relatiile cu prietenii si sustinatorii din sectorul profesional. Ceva se finalizeaza, altceva incepe. Te vei orienta mai mult spre relatiile cu cei apropiati, persoana iuibita sau copii. Tensiunile iscate te pot duce spre concluzii gresite. Ai rabdare, asculta ce spun ceilalti si evita luarea deciziilor. Rezervă momente pentru o plimbare în ar liber.

Capricorn 

S-ar putea sa fii înconjurat de multa lume, fie ca este vorba despre anturajul profesional, fie despre cel familial. Exista predispozitii spre schimbari majore, mai ales in plan social. Este bine sa-ti reevaluezi pozitia in cadrul grupului de lucru de la serviciu si sa te gandesti serios ce vrei sa faci mai departe. Echilibrul il vei gasi acasa, alaturi de membrii familiei.

Varsator 

Gândurile te vor purta spre locuri indepartate, unde ai dori sa calatoresti. Pentru ca traversam o perioada dinamica este bine sa fii foarte atent la ceea ce gandesti si ce faci. Beneficiezi de o forta mentala mare, care iti poate aduce revelatii deosebite vizavi de toate sectoarele vietii. Gandeste pozitiv, adreseaza cuvinte frumoase celorlalti, pentru ca se vor intoarce la tine.

Pesti 

Aspectele materiale ale vietii cotidiene te preocupa intens Recomandabil este sa te orietenzi numai asupra cheltuielilor necesare traiului zilnic. Tendinta este de a te aventura in planuri financiare de anvergură. Pentru ca ne aflam sub influenta unor tranzite astrale deosebite este dificil sa apreciezi corect puterea financiara de care dispui acum sau in viitorul apropiat.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 485

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 676

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 613

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 572

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 605

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 647

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 745

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 633

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 657

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 627

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 792

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 672

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 694

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 705

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 613