Horoscop pentru vineri, 05 august 2022. Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani

Horoscopul de azi
Berbec 

Se poate ca experientele de care ai parte astazi sa faca parte dinntre cele care te indruma catre a-ti rezolva situatiile karmice pentru care te-ai intrupat in aceasta existenta. Chiar daca iti doresti sa fii cel care decide pentru propria-ti viata, se poate ca astazi lucrurile sa iti demonstreze exact contrariul. Nu refuza ajutorul si nici resursele celor din jur atunci cand acestea iti sunt oferite.

Taur 

Nu se poate spune ca cei din jurul tau fac tot posibilul pentru a-ti fi de folos. Nu astazi, cel putin. Si aceste lucruri se intampla tocmai pentru a-ti reaminti ca de tine depinde ca relatiile in care esti implicat sa aiba un efect bun asupra si deloc repercusiuni neplacute in viata ta. Contextul astral iti indica faptul ca prin relationare reusesti sa cobori cu picioarele pe pamant. Este chiar indicat.

Gemeni 

O zi in care este indicat sa separi graul de neghina - sa stii clar ce anume se intampla la fiecare nivel al existentei tale. Probabil ca ar fi cazul sa separi situatiile in care te afli de idealul pe care il ai fata de fiecare dintre acestea, stiind astfel ce se intampla cu viata ta. Incearca sa mentii o dieta adecvata stilului de viata pe care il traiesti acum. 

Rac 

De data acasta nu mai ai scuze - pasiunea, romantismul si disponibilitatea afectiva sunt la ele acasa, in ceea ce te priveste. Chiar daca iti doresti sa ai parte doar de distractie fara a te implica prea mult intr-o relatie, ti se atrage atentia asupra faptului ca acest lucru provine fie dintr-o slabiciune a ta, fie din vulnerabilitate, iar ambele se cer analizate si rezolvate. 


Leu 

Nici tu nu stii de ce, insa nevoia de a-ti apara familia o simti ca fiind mai apriga decat oricand.  Esti predispus la a "lupta" foarte intens pentru a oferi familiei tale confortul de care aceasta are nevoie. Cu siguranta nu este o zi in care sa te plictisesti alaturi de membrii familiei tale. Pregateste-le o supriza placuta. 

Fecioara 

Cam tot ceea ce se poate intampla astazi are legatura cu lucrurile nespuse. Cum comunicarea este vitala intr-o relatie, de orice natura ar fi aceasta, alege cu atentie si discernamant ce anume spui si cui spui, caci s-ar putea ca ceea ce nu trebuie spus sa fie exact ceea ce vei alege sa mentionezi. Nici nu trebuie sa tii totul in tacere, din contra. Diplomatia ar trebui sa fie sfatuitorul tau de incredere. 

Balanta 

Cateodata este bine sa te lasi la mana destinului, iar astazi este una dintre acele zile. Cu cat incerci sa gestionezi totul mai bine, cu atat mai usor ai sansa de a te impiedica de tot ce-ti apare in cale. Divinitatea are caile ei. Pe de alta parte, tocmai pentru a reusi sa iti explici ceea ce se intampla, poate ca ar fi mai bine daca ai incerca sa vezi care este cu adevarat problema, reusind astfel sa iti regasesti echilibrul. 

Scorpion 

O zi in care insecuritatea, temerile si emotiile nestapanite au tendinta de a fi regasite in propria-ti personalitate. O zi in care ceea ce incerci sa ascunzi de ceilalti va iesi la suprafata, precum untedelemnul deasupra apei. Pentru a afla ce este realitate si ce este iluzie, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa renunti la ideea ca lumea are ceva de impartit cu tine. Si la mania persecutiei. 

Sagetator 

Inca nu este momentul sa fugi de responsabilitatile pe care le ai. Nu astazi sau maine, cel putin. Vestea buna este aceea ca, in a doua parte a zilei, cei care te pot ajuta vor vrea sa faca acest lucru si chiar o vor face, deci nu va mai trebui sa te descurci singur cu toate greutatile. Atragi norocul de partea ta, ceea ce poate starni invidia celor straini de situatie. O zi in care ceea ce dai revine inzecit inapoi la tine.

Capricorn 

Carisma si puterea de a-i convinge pe ceilalti este ceea ce isi doresc multi dintre oameni, insa astazi este randul tau sa ai de partea ta puterea pe care aceste calitati ti-o ofera. Ceea ce altii numesc "vrajitorie", pentru tine este o bagatela, ai senzatia ca l-ai prins pe Cel de Sus de un picior. Totusi, este recomandat sa nu ai incredere chiar in toti cei pe care ii intalnesti in aceasta zi, pastreaza distanta. 

Varsator 

O zi in care creativitatea este calitatea ta cea mai importanta. Toata energia de care dispui ar trebui dedicata creativitatii si noilor concepte, astazi, pentru ca puterea cu care poti schimba lumea nu iti este straina nici de aceasta data. Fii deschis cu cei din jur, chiar daca te simti amenintat si nu stii exact ce anume te face sa te simti asa. Adevarul este cel mai bun, in special in momentele in care vrei sa eviti confuziile. 

Pesti 

Mai sensibil si mai receptiv decat de obicei, astazi ai toate sansele sa percepi ceea ce simti mult mai amplificat decat este cazul. Fie incerci sa fii prezent trup si suflet, gasind astfel elementele cheie ale problemelor care trebuie rezolvate, fie alegi sa nu actionezi de nici un fel - nu exista cale de mijloc, de aceasta data. Concentreaza-te pe detalii, lasand pentru o alta zi studiul situatiei de ansamblu. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 629

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 594

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 557

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 592

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 637

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 724

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 620

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 645

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 616

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 781

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 662

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 685

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 695

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 607

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 557