Horoscop pentru vineri, 05 ianuarie 2024. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Recomandabil este să te ocupi cu activităţile profesionale. Ai avea un succes grozav. Gândurile tale zboară la bani sau la chestiuni legate de moşteniri, dar deocamdată aceste zone sunt minate. Se vor ivi situaţii, în care trebuie să dai dovadă de bune maniere. Cineva din anturajul apropiat de poate ajuta foarte mult în rezolvarea unor sarcini de lucru urgente.

Taur

Cheful de distracţii şi aventuri te însoţeşte întreaga zi. Tot vrei să iubeşti, să fii iubit sau să te răsfeţi cu relaţiile sentimentale, dar trebuie să înţelegi că nu este momentul. Poţi avea diverse neplăceri dacă forţezi nota. Concentrază-te pe latura spirituală a vieţii, rafinează-ţi sufletul, citind o carte bună, vizionând un film sau făcând planuri de călătorii.

Gemeni

Activităţile casnice îţi dau ceva bătăi de cap, dar te descurci destul de bine. Ai grijă la tot ce ţine de familie, pentru că acolo chiar sunt probleme ce trenează de mult timp şi se cer lămurite. Se pare că aspectele legate de moşteniri sunt de bun augur. Spre seară invită-i pe cei dragi la un film bun sau la o plimbare în aer liber.

Rac

Se spune că drumurile ne obosesc mult. Dar, de cele mai multe ori, cu fiecare drum pe care îl facem, descoperim noi laturi ale personalităţii noastre şi ne bucurăm din plin. Cam aşa trebuie să vezi ziua de astăzi şi să treci peste neplăcerile cauzate de potopul de drumuri pe care eşti nevoit să le faci. Chiar dacă nu sesizezi încă, toate sunt cu folos.

Leu

Subiectul principal al gândurilor tale este raport dintre munca depusă la locul de muncă și plata aferentă eforturilor depuse. Ai obosit, vrei din nou în vacanţă, dar activităţile de la serviciu se înteţesc. Totuşi, problemele de sănătate îţi dau târcoale şi recomandabil este să te ocupi şi de ele. Spre seară, propune celor dragi o șuetă amuzantă.


Fecioara

După spectacolul din ultimele zile, vine şi relaxarea. Indicat este să te retragi din mijlocul celorlalţi şi să te ocupi pe îndelete de sufletul tău. Un somn bun, o plimbare în aer liber ajută enorm. Nu te baza pe prieteni, deoarece nu te pot ajuta cu nimic. La serviciu se pot ivi situaţii plăcute şi interesante, ce îţi pot aduce zâmbetul pe buze.

Balanta

Stările sufleteşti fluctuante continuă şi astăzi, însă parcă eşti ceva mai bine. La serviciu, activităţile de rutină îţi consumă multă energie. De aceea, atenţie mărită la tot ce întreprinzi. Imaginea ta în societate este susţinută mult de membrii familiei. Problemele de sănătate sunt prin preajmă. Ceva analize sau consultaţii medicale ar fi de folos.

Scorpion

Prietenii sunt preocuparea ta cea mai importantă astăzi. Într-adevăr este un moment bun să-ţi faci ordine în toate relaţiile de prietenie. Există o mare contradicţie între ce doreşte sufletul tău şi ce îţi oferă astrele în acest moment. Dar ai încredere că eşti ghidat pe drumul cel bun. Lasă deoparte relaţiile sentimentale: nu este vremea lor.

Sagetator

Astăzi eşti nevoit să te ocupi de carieră şi de imaginea ta în societate. Chiar dacă te scoate din sărite chestia asta, nu ai încotro. Va trebui să munceşti şi să fii foarte atent la îndatoririle tale sociale. Luând lucrurile pe îndelete, ajungi la rezultate excelente. Prietenii sunt alături de tine, sfătuindu-te corect. Discernământul şi prudenţa trebuie folosite frecvent.

Capricorn

După ce că ţi-ai schimbat planurile de călătorie sau de vacanţă, astăzi pare că ţi-a mai trecut supărarea. Ceva în aceste planuri nu este bine, fapt pentru care astrele îţi pun frână. Doar trebuie să ai răbdare şi încredere că va veni și vremea lor. Relaţiile parteneriale sunt foarte dinamice, obligându-te să le faci faţă.

Varsator

Începi să cercetezi partea nevăzută a chestiunilor financiare. Îţi pui întrebări, dorindu-ţi să afli şi aspectele mai puţin plăcute. Şi chiar vei afla diverse lucruri ce ţi-au fost ascunse mult timp. Acum trebuie să fii extrem de prudent şi să nu faci investiţii sau artificii financiare. Protecţia divină este alături de tine. La serviciu eşti foarte solicitat. Sănătatea este vulnerabilă.

Pesti

Nu îţi mai face atâtea griji din cauza celor din jur. Este adevărat că parcă astăzi toţi sunt împotriva ta, dar ai şi tu partea ta de vină. Detaşează-te de problemele anturajului şi ocupă-te doar de sufletul tău. Beneficiezi de o mulţime de prieteni şi sfătuitori ce te pot energiza excelent. Din punct de vedere financiar, primeşti ajutoare neașteptate.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 469

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 674

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 610

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 568

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 601

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 645

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 735

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 630

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 653

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 625

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 788

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 667

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 688

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 702

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 612