​Horoscop Relațiile sentimentale și cele cu copiii, subiectul principal al weekend-ului

Horoscop  
Berbec 

Activitățile de bază ale acestui final de săptămână sunt călătoriile pe distanțe scurte și relaționarea cu persoanele din anturajul apropiat. Intalnirile cu neamurile sau cu prietenii pot fi frecvente. Vei afla informații diverse din multe domenii de activitate, insa nu asculta chiar tot ce ti se spune. Ar fi bine să te îndepărtezi de oamenii care povestesc numai subiecte de cancan. Pe de altă parte, ocupă-te și de rafinarea mentalului tău, abordând subiecte filozofice.  

Taur 

Sfârșitul acestei săptămâni aduce în atenție segmentul financiar de la locul de muncă. Se conturează un final de etapă de câștig din activitățile profesionale, de aceea este bine să-ți revizuiești planurile de cheltuieli și economii. Sunt posibile cheltuieli neașteptate, fie pentru îngrijirea propriei tale sănătăți, fie pentru a ajuta pe cineva drag aflat la necaz. Dozează-ți eforturile și ai mai multă grijă de tine și cele necesare ție.

Gemeni 

Zile foarte bune, la finalul acestei săptămâni, de a te ocupa de propria ființă. Chiar dacă starea sănătății este fluctuantă, cu puțin efort și bunăvoință poți depăși orice neplăcere. Evită consultațiile și analizele medicale, pe cât posibil! Tentația de oferi vorbe nu prea dulci celor din jur te poate duce spre destrămarea unor situații și relații bune. Pe de alta parte, ai grija la prieteni. Poate de unii ar trebui sa te debarasezi, deoarece îți încurcă mult drumul. 

Rac 

Discreția, odihna, plimbările ușoare în aer liber, meditațiile în locuri sfinte te ajută mult la sfârșitul acestei săptămâni. S-ar putea să nu ai chef de nimeni si nimc, astfel ca recomandabil este sa faci doar treburile de rutină. Sănătatea este destul de încercată, insa evita pe cat posibil, consultatiile sau dialogurile medicale. Bazează-te doar pe tine însuți, deoarece toate tipurile de relații sunt într-un con de umbră.



Leu 

Prietenii și proiectele de anvergură in care esti implicat sau vrei sa te implici reprezintă subiecte de reflecție la finalul acestei săptămâni. Exista unele aspecte neplăcute legate de toate acestea, ce ies la iveala acum. Unii prieteni sunt falși sau un proiect la care lucrezi demult nu merge așa cum vrei tu. Pe de alta parte, bine ar fi sa extragi doar partea frumoasă și utilă a situațiilor, deoarece cu siguranță sunt și lucruri bune sau elemente de progres.

Fecioara 

Este bine ca la finalul acestei săptămâni să pui la punct unele aspecte profesionale și de imagine în ochii celorlalți. Se pare ca la un moment dat ai neglijat aceste capitole, sefii si colegii au observat si acum îți vor cere socoteală. Cu toate ca ai realizat si lucruri bune este loc pentru altele și mai bune. Susținere divina ai din belșug. Spune ferm ce ai de spus, asumă-ți responsabilitatea celor petrecute si alcătuiește-ți un plan de îmbunătățire a situației.

Balanta 

În zilele acestui weekend, dorința de rafinare sufletească te însoțește frecvent. Calatoriile și studiile sunt alte domenii de interes. Se recomandă prudență în tot ce tine de relatia cu străinătatea, deoarece sunt pericole ascunse greu de estimat. Pe de alta parte, plimbă-te în aer liber, meditează în locuri sfinte sau ascultă un concert de muzica. Daca ceilalti nu sunt de acord cu dispoziția ta, lasă-i în pace și urmează dorințele sufletului tau.

Scorpion 

Chestiunile financiare privitoare la banii sau bunurile altora reprezintă teme importante pentru acest final de săptămână. Dorința de a câștiga mai mult te poate duce cu gândul la investitii sau afaceri riscante. Atentie ca la locul de munca ai foarte multa responsabilitate, iar banii proveniti din activitatea desfășurată aici sunt insuficienți. Totusi, o mână nevăzuta te ajuta discret si sunt posibile câștiguri sau recompense neașteptate.

Sagetator 

Interesante zile la sfârșitul acestei săptămâni vizavi de relatii parteneriale. Sunt posibile discutii aprinse cu partenerul de viata, partenerii de afaceri sau colaboratorii. Se pare că în ultimul timp eforturile tale au fost îndreptate către alte zone ale vietii cotidiene, neglijând astfel rolul tău intr-o colaborare sau, în functie de caz, in relatia de cuplu. Reproșurile primite de la ceilalti sunt fondate si ar trebui sa le iei în considerare.

Capricorn 

Chiar dacă este weekend ești tentat să-ți continui activitatile profesionale sau să te afunzi în cele domestice. Vei reusi sa te descurci foarte bine, însă cu eforturi destul de mari. Sigur ca se poate ca ceilalti sa nu vadă cu ochi buni cheful tau, dar treci peste remarcile lor. Pe de alta parte, sănătatea este vulnerabilă. Recomandabil este sa faci doar treburile ușoare și cele care îți fac cu adevărat plăcere. 

Varsator 

Relatiile sentimentale si cele cu copiii alcătuiesc subiectul principal al weekend-ului. Exista anumite lucruri care îți displac in aceste tipuri de relatii, însă s-ar putea să fii subiectiv. Persoana iubita nu iti acorda atentia pe care ti-o doresti tu, copiii fac năzbâtii, iar tu ai dori sa îi pui la punct pe toti. Detașează-te de problemele celorlalti si lasa emotivitatea deoparte. Ar fi bine să-ți îndrepți atenția către un hobby sau să încerci să-ți găsești unul.

Pesti 

Finalul acestei săptămâni este potrivit activităților domestice și relaționării cu neamurile. S-ar putea să ți se ceară sfaturi sau sprijin material pentru cineva drag aflat în nevoie. Indicat este sa fii prudent și prezent în segmentul familial, deoarece există neplăceri ascunse greu de controlat. Chiar daca apar discutii contradictorii cu ceilalti, legate in mod special de bunurile familiale sau de mutarea într-o altă locație, nu este momentul marilor decizii.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru luni, 29 aprilie 2024. Segmentul financiar atrage atenția în mod deosebit unuia dintre nativii zodiacului

29 Apr 2024 445

Horoscop pentru săptămâna 29 aprilie - 05 mai 2024. Evenimente deosebite în plan partenerial și financiar

29 Apr 2024 488

Horoscop pentru duminică, 28 aprilie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Apr 2024 492

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 522

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 704

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 642

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 590

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 617

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 656

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 757

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 641

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 671

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 636

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 807

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 680