Horoscop. Zi importantă pentru capitolul profesional la una dintre zodii

Berbec 

Astăzi, casa si familia sunt la mare cinste pentru tine. În ultimul timp ai neglijat aceste segmente, insa acum vrei să recuperezi timpul piedut. Poti sa te ocupi de reparatii, reamanajari sau chiar sa te gandesti la o noua locuinta. In a doua parte a zilei organizează o reuniune cu membrii familiei. Sunt posibile dispute sau reproșuri, dar asculta-i si pe ceilalti si oferă-le dragoste și înțelegere.

Taur 

Este o zi dedicată drumurilor pe distanțe scurte. Indicat ar fi să ai la îndemână un plan de vizitare a rudelor sau prietenilor apropiati. Pe de alta parte, fii pregatit pentru o intalnire speciala sau o conversatie interesanta cu cineva din anturajul apropiat. O veste neașteptată s-ar putea să te ducă cu gândul la reconfigurarea relațiilor cu cei dragi. Nu te grăbi să iei decizii.

Gemeni 

Te remarci astăzi prin pragmatism și logică. Ar trebui sa faci un bilanț al veniturilor câștigate din munca proprie, deoarece se întrezăresc vremuri tulburi. Sunt posibile cadouri sau recompense mărunte, dar de folos. Dozează-ți cheltuielile și folosește strictul necesar. Se pare că astrele îți vor da un imbold puternic în vederea schimbării scării valorilor morale și materiale.

Rac 

Excelenta zi pentru tine. Ai energie, chef de tot si toate, dar mai ales vrei sa te ocupi de propria persoana. Ceilalți îți pun bete în roate, nu sunt de acord cu felul tău de a fi, iar de aici și până la scandal, e doar un pas. Fii prudent, ascultă părerile celorlalți si abia după aceea decide ce vei face. Trasează noi direcții de urmat și propune-ți o altă atitudine față de cei din jur.

Leu 

Este bine să te retragi din forfota cotidiană și a te ocupa în tihnă și în taină de sufletul tău. Mentalul profund îți este răscolit, dar nu te îngrijora, pentru ca vei reuși să-ți lămurești anumite chestiuni vechi, legate de parteneriate, colaborări si persoanele implicate. Sunt posibile gânduri neplăcute. Concentrează-te pe esența lucrurilor si privește realitatea cu mai mult curaj și discernământ.


Fecioara 

Esti hotărât să faci curățenie in toate relatiile de prietenie sau protectorat si chiar daca mai oscilezi, razele astrelor te vor împinge puternic de la spate sa faci ce trebuie. Pare neclar cine îți este prieten sau cine ar fi interesant si pentru o relație sentimentala. Reține ca este vorba doar de relatiile de prietenie, iar cele sentimentale sunt, deocamdată, într-un con de umbră.

Balanta 

Zi importantă pentru capitolul profesional. Este posibil să te fi săturat de felul în care te tratează șefii sau colegii și te-ai hotărât să iei atitudine. Sigur ca ai ajuns aici datorita tie, dar acum este o perioada favorabilă de a remedia situatia. Ba chiar s-ar putea să obții un post mai bun sau ceilalti să înceapa a te privi cu ochi buni. Ai incredere ca lucrurile se vor rezolva spre binele tău suprem.

Scorpion 

Dorința de a te apropia de laturile spirituale ale vietii este la cote inalte astazi. Era si momentul să-ți schimbi atitudinea fata de spiritualitate, să-ți pui in ordine conceptiile religioase sau să-ți reevaluezi sistemul valorilor morale. Relatiile cu strainatatea sunt un alt subiect important. Ori pleci undeva departe de granițele țării ori te întorci acasă, poate chiar definitiv.

Sagetator 

Chestiunile financiare ce vizează banii sau bunurile altora sunt subiectul principal al zile. Poti achita diverse datorii, cum ar fi taxele, impozitele, creditele. Este un moment de sfârșit, dar totodată pot apărea situatii financiare noi, de bun augur. Un cadou surpriză este pe aproape. Fii prudent, deoarece judecata este umbrită, existând riscul sa nu observi amănunte importante.

Capricorn 

Relatiile parteneriale, colaborările și proiectele îți atrag atenția în mod special. Sigur ca exista nemulțumiri, mai ales in privința partenerului de viata, insa dreptatea este pe undeva pe la mijloc. Discutiile aprinse pot fi frecvente. Încearcă să te abții si sa nu iei decizii pripite. Poate sunt relații ce ar mai trebui păstrate, chiar daca acum ai tendința de a le rupe pe toate.

Varsator 

O zi buna pentru treburile de la serviciu. Poti rezolva sarcinile ce isi astepata rândul demult, însă fii cu băgare de seamă. Oi avea tu chef de muncă, însă colegii nu. Ba mai mult îți pot crea neplăceri, în urma cărora te vei hotărî să-ți modifici stilul de lucru sau de relationare cu cei din jur. Sanatatea este vulnerabilă, de aceea este bine să-ți dozezi eforturile.

Pesti 

Zi interesantă pentru relațiile sentimentale și pentru distracții. S-ar putea spune că obții un succes amoros și de aici si euforia caracteristică. Indiferent ca este vorba despre o relatie care se termină sau care începe, ai încredere ca lucrurile vor fi aranjate de astre, exact pe gustul tau. Bucură-te de aceste momente si lasă-i și pe ceilalti sa se alăture veseliei tale, chiar dacă unii cârcotesc.


Citește și:  Luna Nouă în Gemeni și zodiile–18 Iunie 2023

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru luni, 29 aprilie 2024. Segmentul financiar atrage atenția în mod deosebit unuia dintre nativii zodiacului

29 Apr 2024 456

Horoscop pentru săptămâna 29 aprilie - 05 mai 2024. Evenimente deosebite în plan partenerial și financiar

29 Apr 2024 518

Horoscop pentru duminică, 28 aprilie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Apr 2024 492

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 525

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 705

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 642

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 591

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 618

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 657

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 757

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 641

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 671

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 636

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 808

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 680