Săptămâna 13 a anului 2021/22-28 martie Echilibru

Echinocțiul de primăvară a venit cu energia sa de echilibru, balansare, egalitate zi/noapte.
Am ajuns în ziua de Echinocțiu în inima pădurii, pe vârf de munte înzăpezit și am stat în adorație între soarele (care apunea) și luna (care răsărea).
Am simțit femininul și masculinul în echilibru.
Nu doar Luna și Soarele. Ci și apa (zăpada) și muntele, îngânarea zi-noaptea, liniștea Naturii și ciripitul activ al păsărilor.
Corpul meu a fost fericit să poată simți prin toate celulele sale vibrația echilibrului. Avea atât de mult nevoie de ea!
În Natură ne putem reaminti să ne recăpătăm echilibrul, la toate nivelele, atunci când circumstanțele vieții ne dau câte un brânci.
Într-o plimbare la munte, mai ales după un urcuș obositor, viziunea de pe o culme înaltă ajută la schimbarea perspectivei asupra a orice există în acel moment în realitatea noastră.
Atelierul de Împuternicire ce a trecut a discutat mult despre echilibrul feminin-masculin. Despre conexiunea cu copiii, dar și cu părinții. Despre cum copiii își cresc părinții.
Copiii noștri ne cresc pe noi.
Noi ne creștem părinții.
Creșterea se petrece ”invers” îngrijirii și educației.
Părinții educă copiii. Dar copiii își cresc părinții. Îi cresc spre a fi cea mai echilibrată și armonioasă variantă ce pot fi.
Sunt familiară cu toate fricile mamelor și femeilor. Cu toate întrebările ”de ce?” Cu toate stările care ne scot din echilibru într-o secundă.
Vom discuta despre toate acestea și mult mai mult, într-o întâlnire de poveste cu prietenii noștri de la Alchida (firma ce distribuie produsele Santarome) la un Webinar interesant programat pentru vineri, 26 martie între orele 18.00-20.00
Pornim dintr-o poveste și atingem în discuțiile noastre tenebrele fricilor, cu impactul lor asupra rinichilor. Dar o facem doar pentru a descoperi remedii naturale utile și puternice, precum și modalități de a ne susține rinichii.
Rinichii noștrii sunt mereu în pereche, drept și stâng, masculin și feminin. Suferă ba unul, ba altul, ba împreună, depinde care energie este tulburată (în familie, sau în interiorul nostru).
Echilibrul este cheia atât de dorită și atât de greu de obținut în economia vieților noastre. El începe în casele, în corpurile și în relațiile noastre.
Începând cu data de 31 martie 2021 oferim un curs special pentru cei care doresc să afle mai multe despre relațiile dintre parteneri în cuplu.
Să conjugăm relațiile conjugale
Este o provocare pe care mi-am propus-o personal, să-mi depășesc puțin zona de confort și educație (m-am ocupat în ultimii ani de sănătatea corpului) și să ajung în zona de relații.
Nu sunt o expertă ”titrată” în relații, n-am studii academice multe în această direcție (doar câteva cursuri teoretice care s-au dovedit zero când am avut de aplicat informația în propriile relații).
Dar sunt o supraviețuitoare a unor mari dificultăți relaționale. Și martoră la transformări majore personale și ale celor din jur. Această expertiză personală, plus privilegiul de a putea auzi poveștile a sute de persoane cu dificultăți relaționale și a soluțiilor găsite, m-au dus către proiectul propus de colaboratoarea mea, Monica Petre, care l-a organizat și împreună cu care voi susține cursul.
Vă invităm să participați la curs pe toți cei care simțiți că aveți nevoie de o altă viziune despre cuplu, de o altă calitate a informației despre relații și de ce nu? de o participare la un grup ce intenționează să atingă un echilibru, pe subiectul propus.
Cele două evenimente pe care le susțin la final de martie sunt ultimele din valul de energie al începutului de an. Odată cu finalizarea lor și a proiectului on-going cu ”Detoxifierea rinichilor”, voi intra în perioada de pauză.
Există un echilibru între deschidere și închidere, oferire și primire.
Echilibrul de Echinocțiu și liniștea pădurii mi-au amintit de nevoia de repaus și odihnă după acțiune.
Vă doresc tuturor să mențineți un echilibru între acțiune și repaus, întreaga săptămână. Nu uitați că vine luna plină, către finalul săptămânii și disciplina interioară este mai importantă ca niciodată.
Mișcați genunchii și corpul, dar și vă odihniți și relaxați.
Consumați fructe dimineața (dacă puteți), dar și legume verzi și salate, pentru că organismul le cere (către a doua parte a zilei). Să nu uitați câte un ceai cald sau o supă caldă, de câte ori vreți să vă mângâiați ficatul sau rinichii (care adoră căldura).
Dacă vă simțiți chemați să participați la ultimele evenimente ale lunii martie și ale perioadei, vă aștept.
Vă doresc tuturor o săptămână cu echilibru,
Cu iubire,

Sursa text și foto: Facebook Zyanna Orinda
www.centrulnatura.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstanțaEsteBine Valul cinci de energie - partea întâi - ziua 3. 26 aprilie 2024. Prima zi de Mercur direct, după aproape patru săptămâni de tulburări energetice și probleme de comunicare

26 Apr 2024 285

#ConstantaEsteBine Valul 5 de energie – partea întâi – ziua 2.Trecerea de la o frecvență de vibrație la alta se poate face cu multă ușurință.

25 Apr 2024 306

#ConstanțaEsteBine 24 aprilie 2024. S-a schimbat energia

24 Apr 2024 410

#ConstantaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 14. 22 aprilie 2024- Suntem în vârful valului de energie

22 Apr 2024 380

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 13. 21 aprilie 2024. Schimbarea

21 Apr 2024 393

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 11. 19 aprilie 2024. Mercur retrograd, luna creștere, variații termice masive

19 Apr 2024 387

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua - ziua 9 .17 aprilie 2024. Ne aflăm în plin val de lună în creștere

17 Apr 2024 432

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 6 14 aprilie 2024 Sunteți în pline energii de vârtej și schimbări?

14 Apr 2024 431

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 5. 13 aprilie 2024. Cea mai intens energetică zi a tranzitului lui Mercur retrograd

13 Apr 2024 584

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 4. 12 aprilie 2024. Luna este în creștere, și planeta Mercur este încă în tranzit retrograd

12 Apr 2024 481

Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 3. 11 aprilie 2024, astăzi este despre observarea, cu ochii larg deschiși, a vieții

11 Apr 2024 450

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 2. 10 aprilie 2024. Zi de miercuri, mijloc de săptămână și mijloc de tranzit de Mercur retrograd

10 Apr 2024 440

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 1 9 aprilie 2024 A trecut eclipsa de soare

09 Apr 2024 449

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 14 8 aprilie 2024 Luna nouă în Berbec

08 Apr 2024 465

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 13. 7.04.2024. Suntem la o zi înainte de un mare și intens eveniment astral

07 Apr 2024 531