Melodia zilei Don Baxter feat. Smiley - Statul



La sfârşitul lunii octombrie, Don Baxter şi Smiley au lansat videoclipul piesei „Statul”. Tratată într-o manieră satirică, piesa este tonică şi încearcă să încurajeze o atitudine proactivă a oamenilor.

Smiley sau Andrei Tiberiu Maria, pe numele lui adevărat, s-a născut la Piteşti şi este absolventul Şcolii Populare de Artă de la Liceul de Arte „Dinu Lipatti”, secţia chitară clasică. În anul 2001, la propunerea lui CRBL, s-a alăturat trupei Simplu, debutând în cadrul formaţiei cu hit-ul „Oare ştii”, de pe albumul cu acelaşi nume. Alaturi de Simplu, Smiley a lansat albume cu vânzări record în România. În 2008, scoate primul său album solo, „In lipsa mea”. În prezent, artistul este coprezentator al emisiunii de televiziune „Românii au talent” şi  unul din cei patru juraţi din cadrul emisiunii de talente „Vocea României”. 

Unul dintre cei mai importanţi producători de hip-hop din România, Don Baxter, după ce a făcut parte din trupa Morometzii, s-a dedicat carierei solo. De-a lungul carierei, a colaborat cu BUG Mafia, La Familia, Alex Velea, Corina şi mulţi alţi artişti.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.