Rawveganjoy.ro Muştar raw

Mustar rawSun entuziasmata ca am descoperit o reteta de mustar care imi place. Pana acum am folosit faina de mustar si produsul final era mereu prea picant. Cineva, la un pahar de vorba raw, mi-a "vandut" un pont despre asta si mi-a zis sa folosesc boabe de mustar hidratate in apa. Interesant... am fost mirata ca nu mi-a venit si mie aceasta idee in cap. Asa ca am incercat. Pot sa spun ca a iesit un mustar perfect, inca putin puternic, dar nu cred ca se poate face altceva in plus pentru asta. (Eventual se poate adauga putina pasta din caju hidratat.) Pornind de la aceasta reteta de baza, se pot incerca variante cu diverse plante aromatice sau hrean.

  Ingrediente:

    boabe de mustar - 3 linguri
    ulei de floarea soarelui presat la rece - 2 linguri
    sare de Himalaya - 1/2 lingurita
    otet de mere - 2 linguri
    turmeric - 1/2 lingurita
    piper negru macinat - 1/2 lingurita
    sirop de agave - 1 lingurita
    apa de izvor - cat este necesar
    caju - facultativ, dupa gust

Reţeta completă pe rawveganjoy.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rawveganjoy.ro Pasta picanta din dovleac si avocado

23 May 2014 3776

Rawveganjoy.ro Pasta picanta din cartofi dulci

22 May 2014 3915