07 Oct, 2014 10:44
2088
Retetele zilei
Cred, de fapt sunt mai mult decât sigură, că biscuiţii cu corn flakes/fulgi de porumb, sunt cei mai buni biscuiţi pentru micul dejun. Au tot ce le trebuie, gust aromat, consistentă crocantă la exterior, datorită fulgilor de porumb, şi un interior friabil cu gust de alune. Mie îmi place foarte mult şi aspectul acestor biscuiţi. Sunt mai altfel decât biscuiţii clasici tăiaţi cu formă, îţi dau o senzaţie de bine, de casă, de toamna. Nu va rămâne decât să încercaţi reţeta şi să-mi spuneţi cum vi s-au părut. Dacă vor avea acelaşi efect pe care îl au asupra mea, sigur o să-i refaceţi imediat după ce se termină.
Ingrediente – Biscuiţi cu Corn Flakes (20 biscuiţi)
250 g făină
2 ouă medii
100 g zahăr brun
1 plic zahăr vanilat
125 g unt
100 g alune de pădure/nuci/migdale
5 g praf de copt
un vârf cuţit sare
100-125 g cornflakes (eu am folosit Kellogg’s Special)
Reţet completă pe
Lauraadamache.ro
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: