Lauraadamache.ro Biscuiţi cu Corn Flakes

Cred, de fapt sunt mai mult decât sigură, că biscuiţii cu corn flakes/fulgi de porumb, sunt cei mai buni biscuiţi pentru micul dejun. Au tot ce le trebuie, gust aromat, consistentă crocantă la exterior, datorită fulgilor de porumb, şi un interior friabil cu gust de alune. Mie îmi place foarte mult şi aspectul acestor biscuiţi. Sunt mai altfel decât biscuiţii clasici tăiaţi cu formă, îţi dau o senzaţie de bine, de casă, de toamna. Nu va rămâne decât să încercaţi reţeta şi să-mi spuneţi cum vi s-au părut. Dacă vor avea acelaşi efect pe care îl au asupra mea, sigur o să-i refaceţi imediat după ce se termină.

Ingrediente – Biscuiţi cu Corn Flakes (20 biscuiţi)

    250 g făină
    2 ouă medii
    100 g zahăr brun
    1 plic zahăr vanilat
    125 g unt
    100 g alune de pădure/nuci/migdale
    5 g praf de copt
    un vârf cuţit sare
    100-125 g cornflakes (eu am folosit Kellogg’s Special)

Reţet completă pe Lauraadamache.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.