lauraadamache.ro ​Masline prajite, gustare italiana simpla si rapida


Va spun de la inceput ca daca incercati aceste masline umplute, nu o sa va puteti opri din mancat. Sunt minunat de gustoase, atat calde, cat si reci.

Pentru aceasta reteta avem nevoie de masline verzi gigant, cu pulpa tare, fara samburi, nu foarte sarate, iar pentru umplutura eu am folosit o conserva de file de macrou Lotka, in ulei de masline.

Daca nu sunteti prieteni cu macroul, va recomand tonul file Lotka in ulei de masline. In ambele variante, acest aperitiv are un gust cu adevarat special.

Masline umplute cu macrou – Ingrediente (25-30 masline)
  • 25-30 masline verzi gigant
  • 1 conserva macrou file Lotka, in ulei de masline (115 g)
  • 1 lingura capere
  • 1 catel usturoi
  • 1 ou mediu (pentru umplutura)
  • 1 lingura parmezan ras
  • 1 lingura patrunjel tocat marunt
  • 100 g pesmet + 1 ou mare + 100 g faina (pentru panada)
  • Ulei de floarea soarelui pentru prajit
Mod de preparare: lauraadamache.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.