Retetele zilei

Poftă bună cu Gina Bradea Brioşe – cupcakes cu portocale şi ghimbir



Acesta este genul de prăjitură care parfumează toată casa, blocul şi jumătate din cartier.

Ingrediente:
·    120 g unt (sau ulei, dar eu prefer unt)
·    180 g făină
·    160 g zahăr pudră
·    50 g amidon
·    1 plic praf de copt
·    suc şi coajă de la o portocală
·    3 ouă
·    2 cm de ghimber, proaspăt ras
·    1 praf de sare (cât apuci cu 3 degete)

Cum se face reţeta de Brioşe – cupcakes cu portocale şi ghimbir găsiţi aici

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cupcakes (brioşe) cu frosting de mascarpone şi frişcă

26 Jun 2017 3122

Brioșe cu cireșe (rețetă video)

13 Jun 2017 2010

Brioşe cu spanac şi brânză feta

30 Apr 2017 3215

Muffins de post cu vanilie si cacao

02 Mar 2017 1246

Briose cu Mere si Scortisoara (video)

14 Sep 2016 1895

Voceaconstantei.ro Brioşe cu Ciocolată

27 Feb 2016 1035

ecuisine.ro Mini bezele Pavlova cu lamaie si zmeura

21 Feb 2016 1110

Voceaconstantei.ro Brioşe pizza

12 Dec 2015 2497

Rețete tradiționale românești Brioșe românești

19 Oct 2015 2391

ecuisine.ro Cupcakes cu nuci si cafea

05 Aug 2015 1266

ecuisine.ro Briose cu gem de capsuni

30 May 2015 2346

ecuisine.ro Ștrudel cu brânză și cireșe

23 May 2015 960

Ecuisine.ro Brioșe de post cu ciocolată

17 Nov 2014 1609

preparate-culinare.ro Oua Benedict

24 Oct 2014 1804

ecuisine.ro Briose cu ciocolata si cirese

14 Sep 2014 2146

Ecuisine.ro Briose cu mere

14 Jun 2014 1230

Lauraadamache.ro Briose cu crema de nuci

02 May 2014 2055

Ecuisine.ro Brioșe cu prune

01 Oct 2013 1528

Brioşe cu afine şi scorţisoară

22 Aug 2013 1377

Brioșe cu stafide

19 Mar 2013 1072

Brioche suisse

21 Feb 2012 1443

Briose cu iaurt si stafide

07 Feb 2012 3617

Briose cu visine si cocos

17 Jan 2012 1826

Briose pufoase cu prune si ricotta

11 Nov 2011 1062

Briose de ciocolata pentru Halloween

01 Nov 2011 2653

Briose de somon afumat si marar

18 Oct 2011 1290

Briose pufoase cu prune si ricotta

13 Sep 2011 1705