Preparate-culinare.ro Risotto cu ciuperci si brie

Pentru ca iubesc atat risotto-ul, cat si ciupercile, nu exista alta cale...decat sa le combin. Pentru a obtine textura cremoasa care imi pace atat de mult, am introdus in schema o a treia componenta, de asemenea draga mie, branza brie. Rezultatul? Un risotto onctuos si bogat, o
imbinare perfecta intre aromele puternice ale ciupercilor si cele fine ale brie-ului.

orez Arborio (sau alt orez pentru Risotto)  250 grame
ceapa tocata 1/2
ulei de masline 4 linguri
apa fierbinte sarata 750 ml
vin alb sec 50 ml
ciuperci champignons 250 grame
ciuperci pleurotus 250 grame
hribi uscati 50 grame
branza brie 100 grame
unt 50 grame

Continuarea pe http://www.preparate-culinare.ro/feluri-principale/58-risotto-cu-ciuperci-si-brie

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.