Retetele zilei

ecuisine.ro Tocană de vită cu ceapă şi vin



Bine marinată şi înnobilată de aromele legumelor şi vinului roşu, tocana de vită va deveni moale şi extrem de gustoasă.

Ingrediente

  • 1,5 kg de pulpă de vită (sau ceafa)
  • 4 cepe roşii
  • 200 g kaizer
  • 1 morcov
  • 1 ţelină
  • 75 ml de vin roşu sec
  • 2 linguri de făină
  • 3 căţei de usturoi
  • 3 frunze de salvie
  • 1 foaie de dafin
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 coajă de portocală
  • 1 linguriţă de boabe de piper alb
  • 1 linguriţă seminţe de coriandru
  • 5 linguri de ulei măsline
  • 2 cuburi de concentrat de vacă
  • piper
  • sare

Reţeta completă o puteţi găsi pe ecuisine.ro


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.