Armonia Grup continuă planul de extindere și anunță deschiderea SIA, cel mai nou și mai complex centru medical dedicat sectorului de investigații imagistice și radiologice din Constanța

Armonia Grup - Servicii Imagistica Armonia
Centrul va fi inaugurat pe data de 1 august, 2023

SIA (Servicii Imagistica Armonia) completează  sistemul medical de sănătate dezvoltat de Armonia Grup alături de Armonia Hospital, Heka Hospital, Asociația Pangeea. 

Încurajăm prevenția și depistarea timpurie pentru o viață sănătoasă si ne dorim sa dorim sa dezvoltăm un centru de excelență în imagistica atât prin valoarea tehnologică ridicată a echipamentelor noastre, cât și prin gradul înalt de experiență și profesionalism al personalului care va deservi acest centru.

Pentru dotarea centrului au fost achizitionate echipamente medicale performante, softuri ce reprezintă un salt tehnologic pentru piața actuală din domeniu din România și aduc un nou standard în investigarea imagistică preventivă și de diagnostic, în sprijinul pacienților.
 
În plus, echipa de medici specialiști în radiologie și imagistică, precum și personalul auxiliar sunt atent selectați cu scopul de a oferi tuturor pacienților cele mai confortabile și fiabile servicii medicale într-un mediu sigur și confortabil.
 
Locația centrului este ușor accesibilă, fiind situat pe bd. I.C. Brătianu, nr. 2-4, Constanța (lângă Kaufland ICIL).
 

Armonia Grup - Servicii Imagistica Armonia
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Înalte standarde în investigarea imagistică SIA, Servicii Imagistica Armonia, deschis de Armonia Grup în Constanța! Programările se fac de azi (FOTO)

02 Aug 2023 4557

LIVE VIDEO-TEXT Armonia Grup deschide SIA, Servicii Imagistica Armonia, centrul medical care impune standarde noi în investigarea imagistică din Constanța (FOTO +VIDEO)

01 Aug 2023 3271