Sănătate Ceaiul oolong favorizează scăderea în greutate

Ceaiul oolong îşi are originea în China şi este un ceai cu o uşoară aromă de fructe, care combină proprietăţile ceaiului verde cu cele ale ceaiului negru. Conţine vitamina A, calciu, potasiu, seleniu, fluor, magneziu, fosfor şi polifenoli. Ceaiul oolong poate reduce nivelurile de colesterol, scăzând astfel şi riscul apariţiei infarctului, combate radicalii liberi şi îmbunătăţeşte sănătatea orală prin inhibarea dezvoltării bacteriilor care cauzează carii.
 
Consumul zilnic de ceai oolong favorizează scăderea în greutate şi poate reduce obezitatea prin accelerarea procesului de lipoliză, care va determina organismul să ardă mai multe grăsimi. Ceaiul oolong, totodată, întăreşte structura osoasă, previne osteoporoza, îmbunătăţeşte digestia şi scade riscul apariţiei bolilor cronice. De asemenea, previne îmbătrânirea pielii şi căderea părului, îmbunătăţeşte tonusul şi elasticitatea pielii.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.