Sănătate De ce să consumăm agrişe

Agrişele au în compoziţia lor acizii citric, malic şi tartric, celuloză, pectine, fibre, calciu, fier, fosfor, crom, potasiu, sodiu, zaharuri şi vitaminele A, B1, B2, C şi P. Agrişele cresc hemoglobina din sânge, măresc producţia de celule roşii, întăresc dinţii şi unghiile, scad tensiunea arterială, combat anemia, tratează afecţiunile urinare şi problemele respiratorii.
 
Consumul frecvent de agrişe îmbunătăţeşte vederea, reduce riscul de cataractă şi degenerarea maculară, menţine rinichii sănătoşi şi previne infecţiile urinare. De asemenea, agrişele îmbunătăţesc rezistenţa organismului, întăresc muşchii inimii, reduc febra şi colesterolul. Tot ele favorizează circulaţia sângelui, previn şi tratează diabetul şi menţin sănătatea plămânilor. Agrişele au efecte pozitive şi în domeniul frumuseţii. Tratează afecţiunile pielii, încetinesc îmbătrânirea, elimină coşurile şi acneea. În acelaşi timp, agrişele stimulează creşterea şi pigmentarea părului, previn mătreaţa şi întăresc rădăcina părului. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.