Sănătate Ficatul de pui combate anemia

Consumul ficatului de pui aduce foarte multe beneficii organismului, printre care cea mai importantă este combaterea anemiei. Acest lucru se datorează conţinutului bogat de vitamina B12, care stimulează pofta de mâncare. Ficatul de pui are proprietăţi energizante şi contribuie la buna funcţionare a glandei tiroide.
 
El conţine de trei ori mai multă vitamina B12 decât necesarul zilnic al organismului. De asemenea, ficatul de pui conţine şi vitamina A, care îmbunătăţeşte vederea şi fertilitatea. Datorită conţinutului de vitamina B2, ficatul de pui contribuie la refacerea ţesuturilor distruse şi, în acelaşi timp, are grijă de sănătatea acestora. Ficatul de pui mai conţine proteine, fier, seleniu, calciu, fosfor şi vitamina B3. Consumul frecvent al ficatului de pui contribuie şi la menţinerea sănătăţii glandei tiroide şi la întărirea sistemului imunitar.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.