Ştiaţi că...? Pe 16 iunie, unul dintre cei mai buni rapperi din toate timpurile...

Astăzi, 15 iunie, Tupac Shakur, considerat de mulţi ca fiind cel mai mare rapper al tuturor timpurilor, ar fi împlinit vârsta de 44 de ani.
 
Tupac s-a născut în Brooklyn, New York, iar în anul 1990, şi-a început cariera de rapper. Până la vârsta de 20 de ani, a fost arestat de opt ori.

În noiembrie 1994, în timpul unui jaf, în care hoţii au dispărut cu bijuterii în valoare de 40.000 de dolari, Tupac a fost împuşcat de cinci ori. Şi-a revenit şi a lansat cele mai bune albume ale sale. A cântat despre viaţa grea din ghetouri, rasism şi alte probleme din societate.
 
Potrivit Wikipedia, Tupac Shakur și-a început cariera de actor cu filmul „Juice", din 1992, unde a interpretat un adolescent pe nume Bishop. Un an mai târziu, a jucat în filmul „Poetic Justice", alături de Janet Jackson, apoi în „Above The Rim”, un film dramatic despre baschet, unde a interpretat rolul unui traficant de droguri.

În noaptea de şapte septembrie 1996, după ce a plecat de la un meci al lui Mike Tyson, Tupac a fost împuşcat, fiind grav rănit. După şase zile, s-a stins din viaţă, din cauza problemelor pulmonare. Corpul lui a fost încinerat, iar cenuşa aruncată în Oceanul Pacific.

Sursa foto: rollingstone.com 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.