Ştiaţi că...? Artista al cărei machiaj era asemănător celui purtat de Cleopatra... (video)

La data de 23 iulie 2011, Amy Winehouse a murit, la vârsta de 27 de ani, din cauza unei supradoze. În ziua decesului, casa de discuri Universal Republic a emis un comunicat de presă prin care îşi exprima regretul faţă de „pierderea neaşteptată a unei cântăreţe şi compozitoare talentate“.
 
Amy a intrat în contact cu lumea muzicală de mic copil. La vârsta de zece ani, a pus bazele unei formaţii de muzică rap, cu o prietenă din copilărie, pentru ca, la 13 ani, să se înscrie la Şcoala de Arte „Sylvia Young“, unde a obţinut o bursă de studiu, dar, din cauza lipsei de disciplină, este exmatriculată şi frecventează o şcoală din Londra. Ulterior, lucrează ca jurnalistă şi cântă într-o formaţie locală.
 
În anul 2003, Amy Winehouse a lansat albumul „Frank“, discul fiind foarte bine primit atât de public, cât şi de critici. Un an mai târziu, este nominalizată la premiile BRIT, iar după o serie de concerte, se retrage din viaţa publică din cauza dependenţei de alcool. În 2006, revine în atenţia presei, cu un look schimbat: machiajul ei era asemănător celui purtat de Cleopatra. A abordat genuri muzicale diferite, printre acestea numărându-se blues, soul, jazz-ul anilor ’60.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Se pregătește un film biografic despre viaţa şi muzica unei celebre cântărețe. Despre cine este vorba

13 Jul 2022 1715

Rochia purtată de Amy Winehouse la ultimul său concert, vândută la licitaţie. La un preț de 16 ori mai mult decât valoarea estimată (VIDEO)

08 Nov 2021 1455

Știați că...? Se împlinesc nouă ani de la moartea cântăreței Amy Winehouse

23 Jul 2020 1713

Melodia Zilei Amy Winehouse - Back To Black

23 Jul 2014 2129

Ştiaţi că...? Se împlinesc trei ani de la moartea unei controversate artiste

23 Jul 2014 2168