desprecopii.com 10 principii ale prieteniei

Desi prietenia ofera atat de multe avantaje, e incredibil cat de multe femei nu stiu ce inseamna cu adevarat prietenia sau cum sa cultive o prietenie.  Iata 10 principii ale prieteniei la care te poti gandi. Aceste  zece principii ale prieteniei te pot ajuta sa iti formezi o retea de prieteni care poate insemna incredibil de mult pentru viata ta.

Despre prietenie

Invatatul antic Aristotel, spunea foarte demult ca cel putin jumatate din fericirea de pe lume se datoreaza prieteniei.
Iar orice om care are prieteni sinceri stie care sunt beneficiile prieteniei. Prietenii adevarati ne cunosc si ne accepta asa cum sunt.

O retea de prieteni care sa te sustina la nevoie, in monentele incare ai nevoie de o incurajare, de un sfat sincer si verde -  conteaza foarte mult pentru fiecare pentru ca aceasta retea creeaza niste legaturi emotionale si sprituale foarte puternice care pot dura o viata intreaga. Si asta pentru ca ne deschidem inima si mintea doar prietenilor. Ne leaga respectul reciproc, dragoste si compasiunea, intrajutorarea si prezenta in momentele grele.

Datorita prietenilor putem sa ne vedem slabiciuinile si la caldura afectiunii lor, putem invata sa ne cunoastem mai bine.

Articolul integral pe desprecopii.com

Din aceeași categorie  De ce sunt copiii din aceeasi familie atat de diferiti?

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.