Zebrano dă startul primăverii cu evenimente inedite (galerie foto)

Restaurantul Zebrano, situat pe bulevardul Tomis numărul 12, te atrage, încă de la intrare, prin farmecul său. Spaţiosul local este deschis destul de recent în Constanţa, mai exact din iunie 2015.
 
Restaurantul are o singură sală, luminoasă. Este foarte bine amenajat, cu o investiţie consistentă, un concept unitar, materiale şi mobilier de cea mai bună calitate, în genul celor care plac cel mai mult în zilele noastre, cu o combinaţie bine nimerită între clasic şi modern.
 
Zebrano este unul dintre cele mai bune restaurante din Constanţa şi din judeţ, în general, şi nu numai din punct de vedere al mâncării, a cărei calitate este ridicată, ci şi prin faptul că practică preţuri pentru toate buzunarele.
 
Localul este cunoscut în Constanţa pentru evenimentele spectaculoase pe care le-a organizat până acum. Pe 20 februarie, publicul a fost răsfăţat cu muzică şi voie bună de Hari Gromoşteanu, pe 11 februarie a avut loc un concert susţinut de trupa Proconsul, pe 6 februarie, aici a cântat Mircea Cazan, pe 20 ianuarie - Direcţia 5, iar anul trecut, în noiembrie, constănţenii l-au putut asculta pe Emeric Imre. Acestea sunt doar câţiva dintre artiştii de top care au trecut pragul restaurantului. În fiecare week-end, aici se poate asculta muzică live, Zebrano fiind singurul restaurant din Constanţa unde există acest tip de show.
 
Cu ocazia venirii primăverii, Zebrano organizează patru evenimente de excepţie. Primul, programat pe data de 4 martie, se intitulează „Un mărţişor pentru tine... cu Tavi Colen Band feat. Emma“. Preţul unui bilet este de 60 de lei, iar pentru a vă rezerva un loc trebuie să sunaţi la 0727.709.912 sau la 0732.973.778.
 
Cel de-al doilea eveniment va avea loc în data de 6 martie: „Greek time with Nikolaos Papadopoulos“. Nikolaos Papadopoulos este un cunoscut cântăreţ grec, care a venit în România, la Constanţa, pentru a-şi face o carieră. Preţul unui bilet este de 20 de lei, iar rezervările se fac la numerele de telefon 0732.973.778 şi 0727.709.912.
 
Petrecerea cea mare va avea loc în data de 8 martie - „Mega Party with Nikolaos Papadopoulos“. Preţul unui bilet este de doar 120 de lei, iar rezervările se fac la numerele de telefon 0727.709.912 şi 0732.973.778. În preţul biletului intră şi un delicios meniu, compus din aperitiv - bruschetti cu roşii şi somon afumat, tartine cu icre de crap, ruladă de pui cu legume, liptauer kase cu castravete, foitaj cu ciuperci proaspete, bruschetti cu roşii cherry şi mozzarella, rulouri cu şuncă şi caşcaval, roşii umplute cu salată de vinete şi măsline picante. De asemenea, va fi pregătit şi un fel principal, compus din file de porc în sos alb cu cartofi copţi şi murături asortate şi un delicios cremşnit. La capitolul băuturi, în preţul meniului este inclus free bar, cu long drinks, vinul casei (alb, roşu, rosé), răcoritoare, apă minerală/plată şi espresso.
 
De asemenea, în data de 16 martie, va avea loc un super concert Direcţia 5 & Alina, preţul biletului fiind de 80 de lei. Pentru rezervări, trebuie să sunaţi la 0732.973.778 sau la 0727.709.912.
 
Evenimentele nu se vor opri aici. Restaurantul Zebrano pregăteşte multe surprize pentru constănţeni. Precizăm că, în data de 29 aprilie, se va deschide şi terasa şi va avea loc un nou concert incendiar al trupei Direcţia 5.
 
Informaţii utile 
 
Facebook: www.facebook.com/pages/Zebrano-Restaurant-Bar
Număr telefon: 0727.709.912
Locuri de parcare: Da
Wi-Fi: Da.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ghidul petrecerilor organizate de 8 Martie la Constanţa (galerie foto)

01 Mar 2017 16152

Zebrano Restaurant & Bar pregăteşte constănţenilor o petrecere de neuitat pentru noaptea de Revelion 2017 (galerie foto)

28 Dec 2016 17597

O atmosferă de evadare din aglomeraţia Constanţei S-a deschis terasa restaurantului Zebrano, cu o amenajare deosebită

08 Apr 2016 8916

Recital inedit cu Aida Tavitian, la Constanţa

15 Oct 2015 2717

De la DJST, la bucătărie internaţională Restaurantul lui Felix Burcin, Zebrano, a obţinut autorizaţia de mediu

25 Aug 2015 3486

Continuă evenimentul „Joi, seara bicicletelor”

23 Aug 2015 2361

Patronul, fost director adjunct al DJST Constanţa La Zebrano mănânci bine, dar fără senzaţii gustative ieşite din comun (galerie foto)

04 Aug 2015 14851

Felix Cristian Burcin, fostul director adjunct al DJST Constanţa, şi-a făcut restaurant în peninsulă

10 Jun 2015 4453