Doliu în familia lui Dan Capatos!



Doliu în familia jurnalistului Dan Capatos! Tatăl său s-a stins din viață, anunțul fiind făcut pe pagina de Instagram a prezentatorului de la Xtra Night Show.

Dan Capatos a făcut o postare tristă prin intermediul conturilor sale personale de pe platformele de socializare, unde și-a anunțat fanii că tatăl lui s-a stins din viață.

Dan Capatos este un jurnalist român, prezentator al emisiunii Xtra Night Show, difuzat la Antena Stars.
 

S-a angajat în presă la vârsta de 19 ani, la Evenimentul Zilei, acolo unde a ajuns să fie numit redactor-şef adjunct. Este absolvent al Facultăţii de Jurnalism şi după job-ul de la Evenimentul Zilei s-a angajat ca junior editor la Revista Playboy. După o perioadă de muncă asiudă, a fost promovat şi acolo în funcţia de editor executiv. A intrat în televiziune ca prezentator al emisiunii VDTV, de la Antena 3, după care s-a mutat la Antena 1, ca şef de secţie de Monden. A devenit apoi prezentator al emisiunii Dimineaţa devreme, alături de Cristina Cioran şi Cristina Dochianu.
 

A fost mutat pe segmentul de noapte şi a primit propria emisiune, „Un show păcătos”, pe care o prezenta alături de comediantul Cătălin Bordea şi Siviu Andrei. A avut asistente celebre în această emisiune, precum Daniela Crudu, Bianca Drăguşanu, Mădălina Pamfile, Ana Maria Mocanu şi altele.
 

În 1993, acesta a fost ofertat de Pro TV, dar i-a refuzat politicos. În acea perioadă, a fost acuzat că ar fi atentat la siguranţa naţională, după ce a înregistrat şi publicat convorbirile licenţioase ale şefei de cabinet a lui Ion Iliescu.

Citește și
Costin Mărculescu a fost găsit mort în locuința sa!


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Costin Mărculescu a fost găsit mort în locuința sa!

11 Jun 2020 7898

Constănțeanul Șerban Copoț, în doliu. Tatăl lui a murit

13 Mar 2019 3373

Capatos începe un nou show la Antena 1. Cu cine este în echipă și când are loc debutul emisiunii

08 Jan 2017 3519

Petreceri şi DJ-i internaţionali Distracţii pe litoral în weekend-ul 26-28 iunie (galerie foto)

26 Jun 2015 2766

Dan Capatos, prezent în calitate de invitat special Crema Summer Club organizează un weekend incendiar

25 Jun 2015 2425