ISU Delta Tulcea în doliu! Plutonierul major (r) Ștefan Cabaua s-a alăturat eroilor din ceruri

Foto: Facebook/ISU Delta TulceaFamilia salvatorilor ISU Delta Tulcea este mai săracă de astăzi. Din păcate, de astăzi, plutonierul major (r) Ștefan CABAUA s-a alăturat eroilor din ceruri.

Potrivit ISU Delta Tulcea,  plutonierul major (r) Ștefan CABAUA a fost un bun camarad și un om devotat meseriei pe care a îmbrățișat-o.

„Din anul 1985 și până în anul 1994 a fost un membru important al Formației Civile de Pompieri din orașul Măcin unde a avut rolul de șofer autospecială de stingere și mecanic, iar din 1 iunie 1994 a devenit, prin chemare în rândul cadrelor active, POMPIER la Grupul de Pompieri al jud. Tulcea, Compania a II-a Măcin unde a ocupat funcția de conducător autospecială. În anul 1998, la aproape 4 ani de când a devenit salvator, a fost numit în funcția de Comandant Echipaj.
S-a retras din activitate prin trecere în rezervă în anul 2002. Ștefan era căsătorit și avea un băiat care acum îi calcă pe urme într-o carieră militară.
Dumnezeu să te aibă în pază, iar de acolo de sus să ne veghezi pașii la intervenții!“ - au mai transmis reprezentanții ISU Delta Tulcea

Citește și: 

Accident naval, pe brațul Chilia, județul Tulcea. Patru victime, din care un minor (FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ISU Tulcea, în doliu. Colonel Gheorghe Cotoroană s-a stins fulgerător urmare a unui accident

30 Oct 2023 2075

Pompierii în doliu! Locotenentul (r) Ștefan Cristian Ciobanu, de la ISU Tulcea, a trecut în lumea celor drepți!

04 Jul 2023 11042

Tragedie în Tulcea. Un bărbat a murit înecat în Lacul Ciuperca din municipiu

04 Dec 2021 2039