Mesaje emoționante ale artiștilor, după moartea lui Benone Sinulescu „Un simbol al românilor și artistul pentru care și veșnicia se înclină!“

  • Mesaje impresionante de condoleanțe pentru celebrul cântăreț Benone Sinulescu
Mesaje impresionante de condoleanțe pentru celebrul cântăreț Benone Sinulescu, după ceartistul s-a stins din viață au fost făcute publcie de căte mai mulți artiști. 

Regretatul artist a murit la vârsta de 84 de ani. Benone Sinulescu o să fie dus la o casă mortuară, iar apropiații îl vor conduce pe ultimul drum la cimitirul Eternitatea.

Irina Loghin, devastată de durere și-a reamintit cu durere în suflet de artistul alături de care a pornit pe drumul cântecului, împărțind bucurii și tristeți!

Regret plecarea dragului și bunului meu coleg, Benone Sinulescu, artistul special alături de care am pornit pe drumul cântecului, împărțind bucurii și tristeți!

Cu Benone am adunat stadioane întregi, ne-am bucurat de succes și de dragostea publicului din toată țara!

Avem melodii de referință împreuna și amintiri pe care nu ni le poate lua nimeni!

Benone Sinulescu este un simbol al românilor și artistul pentru care și veșnicia se înclină! Plânge Siriul și țara întreagă!

Rămas bun, dragul meu coleg!

 Laura Lavric este și ea devastată de moartea lui Benone.

"Doamne ferește, nu știu ce se întâmplă! Ne pleacă artiști valoroși, ne pleacă prieteni. E o diferență de vârstă între mine și Benone și îmi aduc aminte când am câștigat un aparat de radio la un concurs numai melodiile lui Benone le ascultam. Cel puțin odată pe lună vorbeam pe urmă cu el la telefon.

În ultima perioadă nu prea mă mai suna, deși înainte, dacă nu răspundea mă suna el înapoi. Am fost luată prin surprindere de vestea asta îngrozitoare. Ce să spun, să te ierte Dumnezeu și să te așeze la locul cuvenit pentru faptele pe care le-ai făcut pe pământ.


El era mereu tânăr, avea o energie de nedescris. Chiar am vorbit cu Nicolae Botgros și spuneam despre el că este un fenomen: el imprima și câte 13-14 melodii într-o singură zi. Era fantastic. Astăzi chiar m-am gândit să-l sun pe impresar, ca să vedeți cum funcționează telepatia asta. Nu știu cum a putut să vină moartea.

Nu-mi găsesc cuvintele. Îmi pare foarte rău," a spus Laura Lavric în urmă cu scurt timp, scrie stiridiaspora.ro. 

De asemenea, Sofia Vicoveanca transmite condoleanțe familiei îndoaliate

"Nu-mi vine să cred. La drum lung se cunoaște omul. A fost un om deosebit, a ajutat foarte mulți tineri, i-a ajutat foarte mulți ani. A făcut parte din foarte multe juriuri. Condoleanțe familiei și nouă tuturor celor care l-am cunoscut și l-am apreciat" a spus Sofia Vicoveanca în urmă cu scurt timp.

Sursa foto: Facebook/ Irina Loghin Oficial


Citește și: Doliu în muzica românească! Cântărețul Benone Sinulescu s-a stins din viață (VIDEO)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.