UPDATE Doliu în presa constănțeană! Jurnalistul Paul Pârvu s-a stins din viață (GALERIE FOTO)

  • S-a stins din viață jurnalistul Paul Pârvu

Presa constănțeană și națională este în doliu! Paul Pârvu, celebru jurnalist, s-a stins din viață pe 30 ianuarie 2022. El ar fi împlinit astăzi vârsta de 61 de ani. Acesta era internat de săptămâni bune după ce a fost confirmat cu COVID-19, starea lui fiind una gravă.

Ani buni în urmă, o expresie prezidenţială făcea ocolul României, din punctul de plecare Constanţa, iar „Măi, animalule!" a devenit istorie. „De ce strigi, bă, ca animalu'?" Aceasta este celebra replică a lui Ion Iliescu pe care a dat-o la Constanţa lui Paul Pârvu, ziarist la Telegraf, în timpul vizitei prilejuite de Ziua Marinei, pe 15 august 1992. Cristian Pațurcă i-a compus și o melodie intitulată „Măi, animalule”.

Cotidianul ZIUA de Constanța transmite sincere condoleanțe și regretăm trecerea bruscă în neființă a lui Paul Pârvu!

Dumnezeu să îl ierte!

UPDATE: 1

Paul Pârvu va fi condus astăzi pe ultimul drum. Funeraliile vor avea loc la ora 16.00 la cimitirul din Agigea.

UPDATE: 2

În jurul orei 17.00 s-a terminat slujba de înmormântare la bisericuța de lângă cimitirul din Agigea. Slujba a fost oficiată de părintele Adrian Zavera. 


Paul Pârvu a fost înmormântat într-un cavou pus la dispoziție de primăria Agigea. 

A fost condus pe ultimul drum de Adrian Tapliuc liderul PNTCD Costanța și Marian Ciurea, fost coleg de la ziarul Telegraf. 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Celebrul ziarist constănțean cunoscut drept ”Măi animalule” își aniversează ziua de naștere. Lui i-a dedicat Pațurcă o melodie (video)

31 Jan 2016 3701