Averea și interesele Adrianei Manolache, șef serviciu în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța (Document)

  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Adrianei Manolache, șef serviciu la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Adrianei Manolache, șef serviciu la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.
 
Potrivit declarației de avere completate la data de 9 mai 2022, Adriana Manolache a raportat un salariu de 56.382 de lei.
 
Conform declarației, Adriana Manolache nu deține bunuri imobile, precum terenuri sau clădiri, bunuri mobile ca autoturisme sau conturi și depozite bancare.
 
De asemenea, nu a obținut venituri din activități independente, din cedarea folosinței bunurilor, din investiții, din pensii, din activități agricole, din premii și din jocuri de noroc sau din alte surse.
 
Conform declarației de interese pe care Adriana Manolache a completat-o pe 7 iunie 2022, ea nu este asociat sau acționar la societăți comerciale, nu este membru în organele de conducere, administrare și control ale societăților comerciale, membru în cadrul asociațiilor profesionale și/sau sindicale etc.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

În secţiunea „Document“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Adrianei Manolache, șef serviciu la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

 
Citește și:
Averea și interesele Veronicăi Antone, șef serviciu la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța (DOCUMENTE)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 26 iulie 2021

27 Jul 2021 2241