Averea și interesele Gabrielei Iuliana Ganea, director executiv la SPIT Constanța (DOCUMENTE)

  • Gabriela Iuliana Ganea este director executiv la Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Gabriela Iuliana Ganea, director executiv la Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța.
 
Conform declarației de avere, deține un teren de 3045 mp, la Agigea, fiind agricol, alături de soț, achiziționat în 2012. În anul 2017, tot alături de soț, a cumpărat un teren intravilan în municipiul Constanța, cu o suprafață de 17,56 mp. La Constanța, din același an, deține un apartament de 56,73 mp, dar și un alt bun imobil de 9,6 mp.
 
Ca autoturisme, dețimne un Audi A4, fabricat în 2009 și o Skoda Octavia, fabricată în anul 2013. Nu deține alte bunuri. La categoria datorii, este menționat un credit la CEC Bank SA, contractat în 2017, scadent în 2028, cu o valoare de 254.414 lei.
 
Gabriela Iuliana Ganea a menționat un venit – salariu de 99.133 lei de la SPIT, iar soțul, Sorin Ganea, a menționat suma de 18.744 lei de la SC Seatech Swim SRL. Tot el a mai punctat că a obținut dividend de 95.273,8 lei de la firma amintită.
 
În declarația de interese nu sunt făcute mențiuni.
 
Despre Seatech Swim
 
Firma este activă din anul 2016, iar conform termene.ro, pe anul 2022 a raportat doi salariați, o cifră de afaceri de 234.344 lei și un profit de 70.551 lei. Sediul social este pe strada Agricultori nr. 13 din Constanța, iar obiectul de activitate este „Repararea echipamentelor de comunicații”.

 
Sorin Ganea și Andrei Mădălin Ganea sunt asociați, fiecare cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 50%. Cei doi au și calitatea de administrator. Andrei Mădălin Ganea mai este asociat unic la Ganswim SRL.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Gabrielei Iuliana Ganea.

Citește și: 

Bogdan Nuțu, Șef Birou la SPIT Constanța deține o casă, un apartament și trei mașini (DOCUMENTE)

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Concurs la SPIT Constanţa. Cine va ocupa postul de director executiv adjunct?

31 Jan 2017 3318