Averea și interesele Marinelei Simona Radu, șef Biroul Organizare Evenimente din Primăria Constanța (DOCUMENTE)

  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Marinelei Simona Radu, șef Biroul Organizare Evenimente din cadrul Primăriei Constanța
  • Marinela Simona Radu a menționat un salariu de 25.467 de lei, în timp ce soțul ei a încasat 30.500 de dolari
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Marinelei Simona Radu, șef Biroul Organizare Evenimente din cadrul Primăriei Constanța.
 
La data de 11 septembrie 2023, Marinela Simona Radu și-a completat declarația de avere curentă, din care reiese că deține 50% dintr-un teren intravilan localizat în Năvodari. Titulari apar ea și Mirel Radu, soțul ei. Terenul de 1.210 mp a fost cumpărat în anul 2014.
 
În aceeași proporție, ea deține și un apartament și o casă de locuit, în municipiul Constanța. Apartamentul a fost cumpărat în 2006, iar casa locuit în 2022. Titular la apartament este Mirel Radu, iar la casa de locuit apar el și Marinela Simona Radu.
 
Ea menționează că deține un Range Rover și un Jeep Grand Cheroke, fabricat în 2013, respectiv 2018.
 
În anul 2006 a contractat un credit la Unicredit Bank ce are scadența în 2031. Valoarea este de 43.000 de euro.
 
Marinela Simona Radu a menționat un salariu de 25.467 de lei, în timp ce soțul ei a încasat 30.500 de dolari. De asemenea, cei doi copii au primit alocații de 972 de lei.
 
Tot pe 11 septembrie 2023, Marinela Simona Radu a completat declarația de interese, unde menționează doar calitatea de membru în SLSAP.

 
Declarații anterioare
 

În declarația de avere din 2022 se arată că Marinela Simona Radu deținea, pe lângă cele două autoturisme, și o Skoda Octavia din 2007.
 
Ea a înstrăinat la data de 2 decembrie 2021 un autoturism către Vasile Radu pentru suma de 2.000 de lei.
 
În declarația anterioară, ea preciza patru conturi bancare. Trei erau la Unicredit Bank, cu valori de 11.668 de dolari, 3.833 de dolari și 3.129 de euro, iar al patrulea cont era la Raiffeisen, unde soldul era de 7.201 lei.
 
Venitul ei a fost de 56.112 lei, iar al soțului era de 70.000 de dolari. Alocațiile copiilor aveau o valoare de 2.568 de lei.
 
Declarația de interese de anul trecut este similară cu cea de anul acesta.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Marinelei Simona Radu.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Declarații de avere Averea și interesele Elenei Bănică, parte din conducerea Primăriei Constanța (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.