Averea și interesele Mirelei Cristina Grumăzescu, șef serviciu Starea Civilă, din cadrul DGEP Constanța (DOCUMENTE)

  • Alături de soț, Mirela Cristina Grumăzescu deține două apartamente și două autoturisme 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Mirelei Cristina Grumăzescu, șef serviciu Starea Civilă la Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța.
 
Potrivit CV-ului pe care îl are făcut public pe portalul instituției, din august 2014, Mirela Cristina Grumăzescu este șef serviciu la Starea Civilă în cadrul Direcției Publice Județene de Evidență a Persoanelor Constanța, unde coordonează, îndrumă și controlează activitatea de stare civilă a lucrătorilor cu atribuții din cadrul SPCLEP/primării din județul Constanța. Anterior, a lucrat din 2009 până în 2014 la aceeași instituție, în calitate de consilier. Între 2008 și 2009 a fost tot la Stare Civilă, dar la cea din subordinea Primăriei Constanța, în calitate de consilier. Între 1998 și 2007, a fost consilier în cadrul Primăriei Constanța, la Direcția Corp Control.
 
Conform ultimei declarații de avere, completată la data de 27 aprilie 2022, Mirela Cristina Grumăzescu nu deține terenuri. Totodată, are alături de soț – Lucian Grumăzescu, două apartamente de 63 mp, la Constanța, dobândite prin contract de vânzare-cumpărare în anul 2010. Totodată, mai au un autoturism marca Dacia, fabricat în anul 2006, cât și un Renault, fabricat în anul 2009.
 
Nu au alte bunuri declarate. Conform veniturilor, Mirela Cristina Grumăzescu a declarat suma de 73.965 lei ca venit încasat de la Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța, iar soțul a obținut 130.000 lei de la MApN. Totodată, Mirela Cristina Grumăzescu a obținut 170 lei indemnizație concurs de la Primăria Adamclisi.
 
De asemenea, potrivit declarației de interese, Mirela Cristina Grumăzescu este membru în cadrul sindicatului Forța Legii.
 
Conform declarației completate în anul 2021, singurele diferențe sunt la venituri, unde Mirela Cristina Grumăzescu a obținut 73.818 lei de la DGEP Constanța, iar soțul a obținut 106.000 lei de la Ministerul Apărării. Mirela Cristina Grumăzescu a mai primit 1.450 lei tichete de vacanță și 200 lei de la Primăria Pantelimon pentru participarea într-o comisie de concurs.
 
Conform declarației din 2020, pe lângă veniturile salariale obișnuite, Mirela Cristina Grumăzescu a primit tichete de vacanță de 1.450 lei și 240 lei de la Primăria Eforie pentru comisia de concurs din care a făcut parte.

 
În declarația de avere din 2019, apar, pe lângă veniturile și bunurile obișnuite, tichete de vacanță de 1.450 lei și suma de 453 lei pe care a obținut-o Mirela Cristina Grumăzescu de la primăriile Dobromir, Constanța și Eforie pentru participarea în comisiile de concurs.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese, cât și CV-ul ale Mirelei Cristina Grumăzescu.


 
Citește și:
Carmina - Rodica Țăpuș, șef serviciu Relații Publice și Achiziții la Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.