Cătălin Chivu, șef birou la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

 
 
  • Cătălin Gheorghe Chivu este șef birou la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța.
  • În declaraţia de avere depusă în 2022, Cătălin Chivu a înscris un teren, un apartament, trei autoturisme, o motocicletă, dar și active financiare.
  • Ca interese, Cătălin Chivu a menționat calitatea de membru inactiv CECCAR.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Cătălin Gheorghe Chivu, șef birou la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța.
 
În declaraţia de avere completată pe 2 iunie 2022, Cătălin Chivu a menționat că, împreună cu familia, deține un teren intravilan, un apartament, trei autoturisme, o motocicletă, dar și active financiare.
 
Potrivit documentului, terenul este în municipiul Constanța, are 20 de metri pătrați, a fost dobândit în 2014, prin contract de vânzare - cumpărare, iar proprietar, cu 1 / 1 cotă parte, este Cătălin Chivu.
 
Acesta deține aceeași calitate și la apartament, care e amplasat tot în Constanța și are suprafața de 70 de metri pătrați, fiind dobândit prin contract de vânzare - cumpărare, în 2014.
 
Cele trei autoturisme sunt marca „Daewoo Cielo“ (an de fabricație 1996), „Opel Vectra“ (2008) și „Ford Mondeo“ (2019), iar motocicleta este „Kawasaki EL 125“ (1999), toate achiziționate prin contract de vânzare - cumpărare.   
 
În declarația de avere, Cătălin Chivu a menționat și șase active financiare:
 

- cont curent sau echivalente (inclusiv card) - 1.101 lei (deschis în anul 2010 la ING Bank NV Amsterdam);
- depozit bancar sau echivalente - 23.317 lei (deschis în anul 2010 la ING Bank NV Amsterdam);
- fonduri de investiții (inclusiv pensii private sau alte sisteme de acumulare) - 10.363 lei (deschis în anul 2009 la Aegon Pensii Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private SA);

- fonduri de investiții (inclusiv pensii private sau alte sisteme de acumulare) - 7.970 lei (deschis în anul 2011 la NN Asigurări de Viață);
- fonduri de investiții (inclusiv pensii private sau alte sisteme de acumulare) - 2.110 lei (deschis în anul 2019 la NN Asigurări de Viață)
- cont curent sau echivalente (inclusiv card) - 1.993 lei (deschis în anul 2010 la Raiffeisen Bank Romania).
 
La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, șeful de birou de la APM Constanța a menționat sume din salarii, astfel: 63.076 lei (Cătălin Chivu - exercitare funcție publică la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța) și 43.691 lei (soția lui Cătălin Chivu, Felicia Monica Chivu - exercitare funcțue publică la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța). 
 
Ca interese, Cătălin Chivu a menționat calitatea de membru inactiv CECCAR.
 
Declarații anterioare
 
În declarația de avere înregistrată pe 31 mai 2021, în calitate de șef  birou la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, Cătălin Chivu a menționat terenul intravilan (în suprafață de 19,8 metri pătrați), apartamentul (70,12 metri pătrați), două dintre autoturisme (Cielo și Opel) și motocicleta, dar și șase active financiare.
 
Veniturile anuale ale familiei Chivu aferente acestei declarații au cuprins următoarele valori: 62.359 lei - Cătălin Chivu (exercitare funcție publică la APM Constanța) și 44.330 lei (Felicia Monica Chivu - exercitare funcție publică la DGASPC Constanța). 
 
Ca interese, Cătălin Chivu a menționat calitatea de membru în CECCAR.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Cătălin Chivu.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 

Simona Constantin, șef serviciu la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Proiecte candidaților PNL pentru primăriile comunelor Cobadin și Tortoman din județul Constanța (VIDEO)

04 Apr 2024 1294

ZIUA LIVE Ce proiecte au candidații PNL pentru primăriile comunelor Cobadin și Tortoman (GALERIE FOTO+VIDEO)

04 Apr 2024 761

ZIUA LIVE Candidații PNL pentru primăriile comunelor Cobadin și Tortoman față în față cu cetățenii!

03 Apr 2024 971

FC Viitorul Cătălin Anghel - „Nu sunt de acord să se arate cu degetul spre oricine se infectează“

07 Aug 2020 3032