Declarație avere Lucia Gabriela Pițurcă-Berdeli, inspector în construcții la Inspectoratul de Stat în Construcții Constanța (DOCUMENTE)

  • Conform declarației de avere completate în luna mai 2023, Lucia Gabriela Pițurcă-Berdeli a declarat că deține un teren intravilan, în municipiul Constanța, în suprafață de 150 mp
  • Soții Pițurcă-Berdeli au mai multe conturi bancare deschise, cât și trei autoturisme
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Luciei Gabriela Pițurcă-Berdeli, inspector în construcții la Inspectoratul de Stat în Construcții Constanța.
 
Conform declarației de avere completate în luna mai 2023, Lucia Gabriela Pițurcă-Berdeli a declarat că deține un teren intravilan, în municipiul Constanța, în suprafață de 150 mp, dobândit în anul 2008, prim moștenire. La Vlădeni, județul Ialomița, Pițurcă-Berdeli a moștenit, tot în 2008, un teren agricol de 10 hectare.
 
Alături de soț, Vlad Pițurcă-Berdeli, mai deține un apartament la Constanța, în suprafață de 55 mp, cumpărat în anul 1990. Totodată, la Constanța mai are o casă de locuit, în suprafață de 150 mp, moștenită în 2008.
 
Ca autoturisme, au fost declarate trei - un Peugeot fabricat în anul 2003, un alt Peugeot fabricat în 2017 și un Audi A1 din anul 2011.
 
La capitolul Active financiare, soții Pițurcă-Berdeli au menționat mai multe conturi, printre care amintim fondul de investiții de la ING (deschis în 2003), cu un sold de 13.300 lei și depozitele de la Banca Transilvania, de 263.300 lei, respectiv 5.359 euro. La BRD dețin un cont deschis în 2001, cu un sold de 73.567 lei, iar la Raiffeisen sunt mai multe conturi/depozite deschise, care însumează aproximativ 10.000 de euro, respectiv 283.300 lei și 57.665 lei.
 
Ca venituri, Lucia Gabriela Pițurcă-Berdeli a încasat 64.419 lei de la ISC Constanța, iar soțul a declarat un venit de 237.462 lei de la Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA RA. Pentru terenul agricol, Lucia Gabriela Pițurcă-Berdeli a primit 12.300 lei arendă.
 

Conform declarației de interese, nu sunt făcute mențiuni.
 
PRECIZĂRI:


 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Luciei Gabriela Pițurcă-Berdeli.

 
Sursa foto: ZIUA de Constanța

 
Citește și:
 
Rodica Bîrlă, inspector în construcții la Inspectoratul de Stat în Construcții Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.