Declarație de avere. Averea și interesele unuia dintre cei mai importanți directori din Consiliul Județean Constanța. Cu câți bani și-a împrumutat SRL-ul? (DOCUMENTE)

  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Oanei Aurora Martin,  director executiv în cadrul Consiliului Județean Constanța
  • Oana Martin conduce Direcția de Dezvoltare Județeană și Coordonarea Instituțiilor de Sănătate, Sport și Învățământ din cadrul administrației județene
  • În trecut Martin a fost director de audit la Cancelaria fostului premier Călin Popescu Tăriceanu iar apoi a fost numită sefa sectiei consulare a Consulatului General al României la New York
  • Revenită acasă s-a angajat la Consiliul Județean Constanța iar în prezent este unul dintre principalii colaboratori ai președintelui instituției, Mihai Lupu
  • Potrivit declarației de avere depusă în vara acestui an, Martin deține patru apartamente (n.r. trei în București și un altul la Constanța)și bijuterii în valoare de 12.000 euro
  • Potrivit declarației rectificative depuse pentru anul în curs, în conturi, Oana Martin are doar puțin peste 1.000 lei
  • În schimb mai are rate, scadente anul acesta în sumă de 19.700 lei
  • Directorul din CJC a declarat și un împrumut acordat în nume personal de aproape 97.000 lei către SC MOREDATA SRL, societate la care deține 100% din părțile sociale
 

 
 

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Oanei Aurora Martin,  director executiv în cadrul Consiliului Județean Constanța.
 

Oana Martin conduce Direcția de Dezvoltare Județeană și Coordonarea Instituțiilor de Sănătate, Sport și Învățământ din cadrul administrației județene.

 
În trecut Martin a fost directar de audit la Cancelaria fostului premier Călin Popescu Tăriceanu iar apoi a fost numită sefa sectiei consulare a Consulatului General al României la New York.
 
Revenită acasă s-a angajat la Consiliul Județean Constanța iar în prezent este unul dintre principalii colaboratori ai președintelui instituției, Mihai Lupu.
 
Potrivit declarației de avere depusă în vara acestui an, Martin deține patru apartamente (n.r. trei în București și un altul la Constanța)și bijuterii în valoare de 12.000 euro.

Potrivit declarației rectificative depuse pentru anul în curs, în conturi, Oana Martin are doar puțin peste 1.000 lei.

În schimb mai are rate, scadente anul acesta în sumă de 19.700 lei.Directorul din CJC a declarat și un împrumut acordat în nume personal de aproape 97.000 lei către SC MOREDATA SRL, societate la care deține 100% din părțile sociale.
 

În ceea ce privește veniturile, Oana Martin a câștigat anul trecut de la CJC salarii în sumă de 110.600 lei, din contracte de închiriere 20.400 lei și alți 22.900 din restituire creditare societate. Fiica sa, Natalia (n.r. tatăl este fostul deputat PSD, Eduard Martin) a avut anul trecut venituri din alocație – 2.500 lei și din pensia alimentară alți 55.860 lei.
 
La capitolul interese, Oana Martin a declarat acțiunile deținute la SC MOREDATA SRL în valoare de 200 de lei.
 
În 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de 36.571 lei și profit de 10.957 lei la un angajat.  Datoriile se ridică la 105.256 lei.
 
Administratorul SRL-ului directorului CJC este Alexandru Cătălin Rădulescu.
 
Potrivit www.confidas.ro, în 2018, compania a avut un contract de achiziție din bani publici în valoare de 36.000 pentru consultanță în elaborarea, dezvoltarea și implementarea sistemului de control managerial la Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Oanei Martin.
 
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


Citește și:

Declarație de avere. Raluca Andreea Labeș, șef Serviciu în Consiliul Județean Constanța, averea, interesele și afacerile soțului (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tatiana Chirana, referent la Garda Națională de Mediu - Comisariatul Județean Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

03 Feb 2023 763

Averea și interesele fostului comisar șef al Gărzii de Mediu Constanța, Ileana Andrei (DOCUMENTE)

02 Feb 2023 805

Averea și interesele Emilia Văleanu, șef birou la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța (DOCUMENTE)

02 Feb 2023 865

Magistratul Cristinel Zainea, la pensie. Președintele a semnat decretul. Cu ce avere a ieșit la pensie (DOCUMENTE)

29 Jan 2023 671

Tribunalul Tulcea, arondat Curții de Apel Constanța, are un nou președinte (DOCUMENTE)

28 Jan 2023 803

Marian Ciobotaru, comandantul Brigăzii Radioelectronice şi Observare „Callatis”, avere și interese (DOCUMENTE)

27 Jan 2023 1217

Declarații de avere - Cristina Vlad, șef Birou Autorizare, Înregistrare, TRACES și Gestiunea Activității de Import Export din DSVSA Constanța (DOCUMENTE)

26 Jan 2023 919

Declarații de avere Daniel Gherase, șef Birou Nutriția Animalelor și Produse Medicinale Veterinare, din cadrul DSVSA Constanța (DOCUMENTE)

22 Jan 2023 765

Declarații de avere - Valentin Munteanu, locțiitor comandant la U.M. 02022 Constanța (Baza Logistică Navală) (DOCUMENTE)

21 Jan 2023 876

Ce avere are Marian Ioan, șef departament în cadrul UM 02039 Constanța (DOCUMENT)

18 Jan 2023 948

Declarații de avere Irina Topoleanu, șef Serviciu Control Oficial Sănătate și Bunăstare Animală din DSV Constanța (DOCUMENTE)

14 Jan 2023 753

Declarații de avere Simona Basalic, șef Serviciu Control Oficial Siguranța Alimentelor, în cadrul DSVSA Constanța (DOCUMENTE)

13 Jan 2023 884

Avere și interese Melania Tamara Covaci, șef Serviciu Catagrafie, Autorizare, Înregistrare și Evidență Informatizată la DSVSA Constanţa (DOCUMENTE)

10 Jan 2023 1258

Ce avere are contraamiralul de flotilă Auraș Liviu Coman, locțiitor al șefului Statului Major al Forțelor Navale Române (DOCUMENTE)

06 Jan 2023 1847

Declarații de avere Adina Văleanu, șef serviciu în cadrul Direcției Generale de Evidență a Persoanelor Constanța (DOCUMENTE)

30 Dec 2022 3741