Declaraţie de avere - Mihaiela Cărăuşu, şef serviciu la Casa de Asigurări de Sănătate Constanţa (document)

Mihaiela Cărăuşu este şef serviciu la Serviciul Buget Financiar Contabilitate din cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Constanţa. La finele lunii mai 2018, şi-a depus declaraţiile de avere şi de interese. În anul 2006 a achiziţionat prin credit imobiliar un apartament de 57,51 mp, deţinut în proporţie de 100%. De asemenea, deţine şi un autoturism Toyota Yaris, fabricat în anul 2008.
 
În anul 2008 a contractat un credit imobiliar la UniCredit Ţiriac, scadent în 2028, cu o valoare de 60.000 de euro. Tot la UniCredit Ţiriac, în anul 2014, a contractat un credit de nevoi personale, scadent în 2019, în valoare de 20.000 de euro.
 
În ceea ce priveşte veniturile, CAS Constanţa i-a plătit şefului de serviciu un salariu de 73.102 lei, şi, de asemenea, are şi venituri din activităţi independente prin PFA Cărăuşu Mihaiela - activitate resurse umane, de unde a primit 3.500 de lei. Este şi membru de sindicat în cadrul CAS Tomis.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale Mihaielei Cărăuşu.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.