Declaraţie de avere - Roza Eniko Balla, şef birou Pregătire, Calitate şi Evaluare Profesională din cadrul ARR (documente)

Roza Eniko Balla este şef birou în cadrul Biroului de Pregătire, Calitate şi Evaluare Profesională al Autorităţii Rutiere Române. Şi-a depus declaraţia de avere şi declaraţia de interese la data de 5 iunie 2018.
 
Astfel, conform declaraţiei de avere, în anul 2008 a cumpărat un teren agricol de 30.000  mp. În acelaşi an, a achiziţionat şi un teren intravilan de 400 mp. În 2008, a mai cumpărat un alt de teren agricol de 80.000 de mp, cât şi un teren intravilan de 300 mp.
 
Deţine, din 2005, un apartament de 56 de mp. Alături de Ionel Solomon, a mai cumpărat în 1995 un apartament de 28 mp. Iar în anul 2008 a mai achiziţionat un apartament de 90 mp, alături de Francisc Balla.
 
Nu are conturi bancare sau depozite la nicio societate bancară, în schimb, are un credit la Banca Transilvania, contractat în 2005, scadent în 2030, cu o valoare de 33.000 de euro.
 
În ceea ce priveşte veniturile, Roza Eniko Balla a primit un salariu de 48.088 de lei de la ARR, iar aceeaşi instituţie i-a mai plătit suma de 150.947 de lei, pentru serviciile de evaluator competenţe profesionale.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Roza Eniko Balla.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.