Declarații Avere Constanța Cristian Vlad, viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Albești deține un teren și două case (DOCUMENTE)

 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale viceprimarului cu atribuții de primar al comunei Albești, județul Constanța, Cristian Vlad.
 
Potrivit declarației de avere publicate pe site-ul ANI în iunie 2023, Cristian Vlad deține 50% dintr-un teren intravilan de 1100 mp la Albești, dobândit în anul 1996, 50% dintr-o casă de locuit de 115 mp tot la Albești dobândită în anul 1996 și 50 % dintr-o casă tot la Albești, de 143 mp, construită în anul 2021.
 
Cristian Vlad a menționat că deține două autoturisme, Volkswagen Polo an de fabricație 1996 și Mercedes Benz – an de fabricație 2006.

La rubrica venituri a menționat salariul de viceprimar de 67.640 lei, salariul soției angajată ca referent superior asistență social în cadrul Primăriei Albești, precum și venitul obținut ca asistent social de la Organizația Salvați Copiii Constanța.
 
În declarația de interese completată în iunie 2023 a menționat calitatea de membru PNL.
 
Averea în 2022

În declarația de avere completată în anul 2022 a menționat terenul, cele doula locuințe și cele două autoturisme.


La rubrica venituri a menționat salariul de viceprimar de 67.654 lei, salariul soției de 37.383 lei, venitul soției ca recenzor la APIA de 3090 lei, venitul soției de la Organizația Salvați Copiii Constanța de 5022 lei, precum și un venit obținut de Cristian Vlad din înstrăinarea unor bunuri imobile de 56.589 lei.
 

În Secțiunea „Documente" pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale lui Cristian Vlad, viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Albești.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și: 

Declarații Avere ConstanțaIon Dumitru, viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Adamclisi deține un teren și o casă (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.