Declarații Avere Constanța Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari deține un autoturism (DOCUMENTE)

 Sursa foto: Primăria Năvodari
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale primarului orașului Năvodari, Florin Chelaru.
 
Potrivit declarației de avere publicate pe site-ul Primăriei Năvodari, în luna iunie 2023, primarul Florin Chelaru nu deține terenuri sau immobile. Acesta a menționat că deține un autoturism Renault an de fabricație 2001 și o datorie la ANAF, de 34.474 lei scadentă în anul 2024.
 
La rubrica venituri a menționat salariul soției de 17.562 euro primit ca administrator al PFA Irina Chelaru, indemnizația de primar de 118.632 lei și alocația copilului de 2916 lei.
 
În declarația de interese completată în iunie 2023 Florin Chelaru a menționat calitatea de simpatizant al MLNR, calitatea de președinte al PSD Năvodari și calitatea de vicepreședinte al Organizației Județene Constanța a PSD.
 
Averea în 2022
 
Potrivit declarației de avere publicate pe site-ul Primăriei Năvodari, în luna iunie, Florin Cheru deținea autoturismul Renault, datoria către ADAF era de 76.827 lei, iar ca venituri soția sa, administrator la PFA Irina Chelaru obținuse 40.267,84 lei, indemnizația de primar era de 118.643 lei, iar alocația copilului de 2916 lei.
 

În declarația de interese completată în iunie 2022 Florin Chelaru menționase calitatea de simpatizant al MLNR, calitatea de președinte al PSD Năvodari și calitatea de vicepreședinte al Organizației Județene Constanța a PSD.
 
În Secțiunea „Documente" pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale lui Florin Chelaru, primar al orașului Năvodari. 



PRECIZĂRI:
 


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și: 

Declarații de Avere ConstanțaConsilierul local PSD Daniel Georgescu deține două apartamente și două autoturisme (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.