Declarații de avere Averea și interesele lui Bucur Ion, Șef serviciu la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea (DOCUMENT)



Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Bucur Ion, având funcţia de Șef serviciu la Administratia Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea, documente preluate de pe site-ul oficial al ARBDD.



În ultima declarație de avere, depusă pe 24.05.2023, a menționat că deţine un apartament (70 m2) în Babadag, județul Tulcea, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.

Conform datelor înscrise în document, acesta are și un autoturism Mazda, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.

Bucur a înscris în declarația de avere și un depozit bancar la Raiffeisen Bank, cu un sold la zi de 10.000 lei și cont curent la aceiași bancă, cu un sold la zi de 36.404 lei.

La categoria „venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 71.985 lei ca șef seriviciu la ARBDD, 72.096 lei pensie de la MApN și 42.252 lei pensia soției de la CRRN Babadag.

În declarația de interese a menționat calitatea de membru în cadrul Sindicatului Independent al Salariaților și Funcționarilor Publici din ARBDD Tulcea și membru și în cadrul ANCMRR Tulcea.



Precizări:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale regulamentului gdpr, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Ion Bucur. 


Citește și:


Declarații de avere Tulcea
Daniela Iurașcu, șef Serviciu Investiții - Achiziții la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, averea și interesele (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.