Declarații de avere Averea şi interesele Mihaelei Aurelia Bărăscu, secretar general UAT la Oraș Năvodari! (DOCUMENTE)

  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Mihaelei Aurelia Bărăscu, secretar general UAT la Oraș Năvodari.


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.


În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Mihaelei Aurelia Bărăscu, secretar general UAT la Oraș Năvodari.


Conform declarației de avere completate la data de 13 iunie 2024, Bărăscu Mihaela Aurelia, secretar general UAT la Oraș Năvodari, deține, din 2003, un teren intravilan, în Satu Mare, în suprafață de 5.000 mp, iar în 2008 a intrat în posesia a două terenuri, tot în Satu Mare, unul intravilan, în suprafață de 1200 mp, iar celălalt, agricol, în suprafață de 7.684 mp.


Bărăscu Mihaela Aurelia deține, tot din 2008, o casă în Satu Mare, în suprafață de 123 mp., dar și un auto marca Mercedes, fabricat în 2013.


În declarația de avere sunt consemnate două împrumuturi acordate în nume personal, primul către SC Blue Ink Residence SRL, în valoare de 39.590 lei și al doilea către „BMF“ - după cum este precizat în document - în valoare de 17.700 lei.


În secțiunea destinată veniturilor, Bărăscu Mihaela Aurelia a notat 73.932 de lei de la orașul Năvodari, în timp ce soțul a primit 18.288 lei de la Universitatea Andrei Șaguna, lector universitar, la care se adaugă 69600 lei - pensie MAI.


În declarația de interese, Bărăscu Mihaela Aurelia nu a făcut nicio mențiune.


Despre Blue Ink Residence SRL

Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 5 martie 2024, SC Blue Ink Residence SRL a fost fondată în anul 2021, se ocupă de „dezvoltare (promovare) imobiliară“, are sediul pe strada Promenadă, din Năvodari, județ Constanța, iar la aceeași adresă mai are sediu SC Gothic Tattoo SRL.


Asociați și administratori sunt Ivanciu Cristina-Lavinia și Ivanciu Stefan.


Cei doi mai apar și în Gothic Tattoo SRL.


Pentru anul 2022, firma a declarat un profit net de 209.156 de lei.


Cele două declarații pot fi citite integral accesând secțiunea Documente.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Declarații de Avere
Averea și interesele Georgetei Duduta, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (DOCUMENTE)



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.