Declarații de avere Camelia Dudaș - director executiv la Direcția Autorizare și Sprijin Operatori Economici din Primăria Constanța (documente)

  • Camelia Dudaș este director executiv la Direcția Autorizare și Sprijin Operatori Economici din Primăria Constanța
  • Deține un apartament de 77 mp, în Constanța, cumpărat în 1995, alături de soț
  • Soțul lucrează tot în cadrum Primăriei Constanța
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Cameliei Dudaș (director executiv la Direcția Autorizare și Sprijin Operatori Economici din Primăria Constanța, preluate de pe site-ul oficial al Primăriei.
 
Ultima declarație de avere depusă este în anul 2020, pe 10 iunie. Conform declarației de avere, deține un apartament de 77 mp, în Constanța, cumpărat în 1995, alături de soț. Totodată, deține o casă de locuit, cu spațiu comercial la Constanța, în suprafață de 400 mp, pe care a achiziționat-o în anul 2012.
 
Mai are în posesie un autoturism marca Ford Focus, fabricat în 2017. În 2019 a dvândut un apartament din Bacău, primit moștenire, pentru suma de 45.000 de euro. Ca datorii, are un credit la Banc Post, în valoare de 170.000 de franci elvețieni, contractat în 2008, scadent în 2038.
 
Ca venituri, de la Primăria Constanța, Camelia Dudaș a încasat 89.620 lei. Totodată, soțul este angajat tot la Primăria Constanța. Dezideriu Odet Dudaș a obținut 62.134 lei de la municipalitate. Din spațiul de închiriat, soții Dudaș, au obținut 29.248 lei.
 
Potrivit declarației de interese, Camelia Dudaș este membru în SLSAP.
 

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Cameliei Dudaș.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.